Her canlının yaşamını sağlıkla devam ettirebilmesi için yeterli ve dengeli beslenmeye ihtiyacı vardır. Hayvanlar için de sağlıklı ve yeterli beslenme fazlasıyla önemlidir. Çünkü yeterli ve dengeli beslenememe sonucu, hayvanlarda obezite ya da bağışıklık sisteminin neden olacağı hastalıklar gözlenebilir. Günlük hayatta sevimli dostlarınız için özenli bir beslenme planı oluşturmuş olsanız da yeterli olamayabiliyor. ND köpek maması ve kedi maması sayesinde, hayvanlarınızın ihtiyacı olan temel besin ihtiyacı karşılanır. Yüksek besin değeri bulunan kuru mamalar, uzun süre bozulmadan saklanabilmesi nedeniyle birçok hayvan severin tercihleri arasındadır.

Lezzetli Bir Öğün İçin ND Kedi Mamaları

Sevimliliği ve miskinliği ile hayatımızda önemli bir yere sahip olan evimizin değerli üyeleri kedicikler, yemek yemeyi de bir hayli severler. Yemeğe bu kadar düşkün kediler için hem leziz hem de yüksek besin değeri bulunan yiyecekler tercih etmek gerekir. ND kedi maması; yavru, erişkin ve yaşlı kediler için ayrı olarak düzenlenmiş besin değerlerine sahip bir mamadır. Kedilerin yaşı ve kilogram ağırlıklarına göre veterinerler tarafından, özel olarak oluşturan besin tablosundan baz alınarak üretilmiştir. ND kedi maması; kedilerin protein, vitamin ve mineral dengesini oluşturur.

Yüksek Besin İçeriğine Sahip ND Köpek Maması

Eğer ki, evinizde köpek besliyorsanız, bu sevimli hayvanların bakımı konusunda da titiz ve özenli davranmanız gerekiyor. Özellikle köpeklerin hayatını sağlıklı sürdürebilmesi açısından yeterli ve dengeli beslenmesi büyük önem taşır. ND köpek maması ile, köpeğinizin hem damak tadına hitap eden hem de yüksek besin değerine sahip lezzetli bir öğün sunabileceksiniz. ND köpek maması, büyük ırk, yaş ve kilogram ağırlığına göre farklı içerikte besin değerlerine sahiptir. Her vücudun ihtiyacına göre özel olarak formüle edilmiş bu mama, köpeklerinizin ihtiyacı olan besinleri karşılamasını sağlayarak, vücut direncini artıracaktır.

Farklı Ve Zengin Seçenekleriyle ND Kedi Ve Köpek Mamaları…

Her canlının damak tadı birbirinden farklı olabilir. ND kedi ve köpek mamaları sevimli hayvanlarınızın damak tadına hitap eden zengin içeriğe sahiptir. Etobur hayvanlarınız için; sığır, kuzu, tavuk ve balık etinden yapılmış leziz mamaları tercih edebilirsiniz. Et içerikli bu besinler, meyvelerle de tatlandırılmış olması nedeniyle minik dostlarınızın ağzını da tatlandıracak. Bunun yanı sıra tahıl içerikli kuru mamalarda bulabilirsiniz. Yüksek tahıllı, tahıllı ve düşük tahıllı mamaları tercih ederek vücudun ihtiyacı olan karbonhidrata sağlıklı bir şekilde ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Nefis meyve ve sebzelerle tatlandırılan kuru mamalar, küçük dostlarınızın yemeye doyamayacağı lezzette bir öğün olacak.

Editör: TE Bilişim