Özel bir çalışma sonrası meydana gelen Neostrata farklı ürünleri ile oldukça popülerdir. Özel olarak üretilen bu ürünler, yüz bakımı ve güneş kremleri ile tercih edilmektedir. Hassas ve diğer cilt tipleri için ürettiği ürünler ile cilt bakımını sürekli sağlamaktadır. Yüz ve boyun bölgesine uygulanan özel kremleri ile her zaman tercih edilmektedir.

Yaşlanma karşıtı bakım ürünleri ile, cildin sürekli olarak genç görünmesine yardımcı olacaktır. Cilt tipleri ile uyum içinde olan bu ürün herkesin tercihi olmayı başarmıştır. Makyaj temizleme ürünleri ile, zorlu makyajı derinlemesine bakım yaparak temizleyecektir. Bakım Ürünleri cildi hem besleyecek aynı zaman da cildin PH dengesini koruyacaktır.

Özel Neostrata Ürünleri

Her bireye uygun olan Neostrata özel formül yapısı ile, cilde parlaklık sağlayacaktır. Cilt sarkmasına etkin olan bu ürün, cildin daha genç görünmesine yardımcı olacaktır. Gözeneklerin bakımını sağlayarak, cilt üzerinde leke oluşumunu en aza indirecektir. İçinde yer alan özel maddeler ile cilt bakımınız üst düzeyde olacaktır. Tüm Neostrata ürünleri için https://www.recete.com/neostrata/ web sitesini online olarak ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim