Birbirinden güzel, kullanışlı, şık ve farklı ürünlerin yer aldığı Netto Home’da pek çok seçili üründe çok özel indirimler başladı.

Netto Home Sahibi Murat Ağırgöçer, seri sonu ürünlerde maliyetinin de altına satışların başladığını söyledi. Herkesin arayıp da bulamadığı sehpa, dresuar gibi ürünlerde çok özel indirimler yapıldığını ifade eden Ağırgöçer, şunları söyledi: “Seri sonu dediğimiz ürünler defolu ürün değildir, biz deforme ürünü zaten belirtiyoruz. Bazı ürünlerimizi bitirmeye çalıştığımız için maliyetin de altında indirimli olarak satıyoruz, bu ürünleri bitirinceye kadar indirimlerimiz sürecek.”

DUVAR KAĞITLARINDA ÇİFTE İNDİRİM

Duvar kâğıtlarında da çok özel indirimler yaptıklarını aktaran Ağırgöçer, “Öncesinde Euro ve Dolar üzerinden fiyat veriyorduk, çalıştığımız fabrika bu şekilde çalışıyordu. Örneğin 90 Euro’luk kâğıtlar vardı, bunlar hem TL bazına indi, hem de indirime girdi yani çifte indirim oldu” şeklinde konuştu. Duvar kağıtlarında geniş bir ürün yelpazesine sahip olduklarını ifade eden Ağırgöçer, “25 kartelamız var, klasik, modern pek çok tarza hitap eden ürünler bunlar, bir de bunların farklı renk ve desenleri var, dolayısıyla yüzlerce çeşit duvar kağıdımız var. Duvar kağıtlarımızın tümü ithal, silmesi çok daha kolay Kore, İtalyan ve Fransız ürünler var” diye konuştu. Günümüzde insanların odalarının bir duvarında duvar kağıdı tercih ettiklerini dile getiren Murat Ağırgöçer, “Şu anda mermer desenler çok moda oldu” dedi.

ŞIK VE KULLANIŞLI

Netto Home’de kullanışlı ve şık ürünleri tercih ettiklerini belirten Ağırgöçer, “Bir dönem sarı, gold renkler ön plandaydı şimdi ise gold eskitme renkler ve gümüş tonları biraz daha önde ve çok tercih ediliyor. Firma olarak ürünleri önce kendimiz beğenmeliyiz düşüncesi ile hareket ediyoruz, ürünün işçilik kalitesi ve görseli içimize sinecek ve fiyatı da her bütçeye hitap edebilmeli, mağazamızda yüz liralık bir üründen 5000 liralık ürüne fiyat aralığımız çok geniş, her bütçeye uyabilecek ürünlerimiz var” ifadelerini kullandı.

Bunun yanı sıra Netto Home’a gelen müşterilerin otopark sorunundan şikayetçi olduklarını ancak artık bu sorunun da ortadan kalktığını sözlerine ekleyen Ağırgöçer, “Artık karşımızdaki Gülay Kanatlı Ortaokulu’nun bahçesi otoparka açıldı, böylece müşterilerimiz kolaylıkla arabasını park ederek, mağazamıza ulaşabilir” dedi.

Editör: TE Bilişim