Evliliğe adım atmaya hazırlanan çiftler düğün öncesinde hayatlarını birleştirmeye karar verdikleri zaman bunu güzel bir nişan töreni ile kutlamak isterler. Her çift kendi hayalleri ve istekleri doğrultusunda hazırlık yapar. Genellikle evde kutlama yapılmayı tercih eden aileler bu özel gün için birçok nişan süsleri malzemeleri ihtiyacı duyarlar.

Nişan Süsleri Neden Önemli?

Ülkemizde genellikle düğün törenleri yaz aylarında olur ve salon veya açık havada yapılan törenlerle kutlanır. Nişan törenleri çoğunlukla evde ve aile arasında daha küçük bir organizasyon şeklinde gerçekleşir. Bazen de küçük bir kafe veya restorant da nişan için seçilen mekanlar arasındadır.Geçmişte nişan töreni pek ihtişamlı yaşanmaz ve aile arasında takılan yüzükler ile daha basit bir organizasyonla yapılırdı. Fakat günümüzde bu özel gün çok değişik organizasyonlar ve modern nişan süsleri ile süslenmiş ve hazırlanmış mekanlarda unutulmaz güzellikte geçiyor. Nişan tepsisinden tutun da yüzükler ve her detay için çok fazla özen gösterilmektedir.

Otantik Tarz Mı? Modern Tarz Mı?

Nişan süsleri otantik olabileceği gibi modern tarzda da olabiliyor. Eğer eski geleneklere karşı bir ilgi duyuyorsanız otantik süsler tercih etmelisiniz. Bu şekilde eski gelenekleri yaşatmış olursunuz. Günümüzde nişan yapacak olan gençler genellikle modern tarzda nişan süsleri kullanmayı tercih ediyor. Bu yeni tarz süsler ile hazırlanan nişan süsü modelleri son derece güzel ve hoş görüntüler vermektedir.

Nişan Süsleri ile Hazırlanan Muhteşem Nişan Masası

Nişan masası üzerinde misafirler için hazırlanan ikramlar yerleştirilir. Misafirler için hazırlanan küçük hediye paketleri, misafirlerin getirdiği hediyeler ve nişan yüzüklerinin içinde olduğu süslemeli tepsi yer alır. Bu masa büyük bir özen ve titizlikle hazırlanır. Genellikle tüm aile ile çekilecek fotoğraflar da bu masa etrafında çekilir.

Nişan mekanı için yapılacak süsleme dekorasyonunda en önem verilen kısım nişan masasıdır. Masa üzerindeki örtünün rengi genellikle kırmızı ve tonları olur. Yine de bu kişiye göre değişebilir. Bazen nişan kıyafetinin tonlara uyum sağlayan bir renk de tercih edilebilir. Nişan süsleme malzemeleri arasında farklı ürünlerle, masa kurdeleler ile süslenebilir. Servis tabakları ve diğer malzemeler arasına renkli konfetiler, nazar boncukları ve minik çiçekler yerleştirilebilir. Gelen hediyeler ve çiçekler de masanın etrafına yerleştirilir. Ayrıca bu şekilde çok güzel bir görüntü olacağından çekilen fotoğraflar da görsel açıdan çok hoş olur.

Tüm ürünlerimiz için: susle.com.tr

Editör: TE Bilişim