OmeTV, son zamanlarda popülerlik kazanan anonim bir görüntülü sohbettir. Ome TV uygulamasını 10 milyondan fazla kişi telefonlarına ve tabletlerine indirdi ve her gün yaklaşık 100 bin kişi çevrimiçi oluyor. Bu kadar çılgınca popülerliğin sırrı nedir? Hadi çözelim!

OmeTV avantajları

Sohbet ücretsiz ve kayıt olmadan kullanılabilir. Sohbete başlamak için, sohbeti bilgisayarınızda veya mobil cihazınızda başlatmanız yeterlidir. OmeTV, Omegle ve ChatRoulette gibi çalışmaktadır — kullanıcıları rastgele yabancılarla buluşturur.

Ome TV'nin avantajları arasında dikkat çekenlerden bazıları:

  • ülke, cinsiyet ve iletişim dili seçme imkanı;
  • sadece görüntülü sohbetin değil, aynı zamanda metin sohbetinin mevcut olması;
  • yabancılarla iletişimi büyük ölçüde basitleştiren yerleşik otomatik çeviri;
  • mobil cihazlar için uyarlanmış web sürümü;
  • iOS ve Android için resmi uygulamalar.

OmeTV'nin bir diğer önemli avantajı da iyi bir denetime sahip olmasıdır. Sitenin oldukça katı kuralları vardır, ve bu kurallara uyulmaması bir yığın yasakları da beraberinde getiriyor. Bunun yanı sıra, kullanıcılar inin uygunsuz davranışlarını şikayet edebilir. Ve herhangi bir kullanıcı hakkında çok sayıda şikayet yapılırsa, OmeTV sistemi bunlara erişimi otomatik olarak engeller.

Bu sohbetin geliştiricileri öylece beklemiyor, kullanıcıları bazı yararlı yeniliklerle sürekli olarak memnun etmeye çalışıyorlar. Son zamanlarda, siteye Facebook profiliniz üzerinden girme olanağı sağlandı. Her ne kadar OmeTV’ye kayıt olmak gerekli olmasa da.

OmeTV'nin dezavantajları

Bu görüntülü sohbetin dezavantajları arasında, kullanıcılar hoşlandıkları kişiyle yeniden iletişim kuramadıklarını belirtiyorlar. Görüntülü sohbetin anonim yapısı nedeniyle, site geçmiş bağlantıları takip etmez. Bu nedenle, tekrar görüşmek için, doğru kişiyi bulana kadar sohbette yabancıların arasından geçmeniz gerekiyor. Ve Ome TV'nin geniş kitlesi göz önüne alındığında, bu tam anlamıyla samanlıkta iğne aramak ile aynı şey. Ancak, uygulamanın bunu sağlama fırsatı bulunmaktadır. İstediğiniz partnere geri dönmek için 9.99 $ ödemeniz gerekiyor.

Diğer bir dezavantaj, sohbetin kullanıcıları arka arkaya herkesle buluşturmasıdır. Ve bu, OmeTV'de sadece kızlarla iletişim kurmak isteyen erkeklerin pek istediği bir şey değil.

Ome TV alternatifleri

Neyse ki, bu görüntülü sohbet, kullanıcılara yalnızca sevdikleri kişilerle yeniden iletişim kurma fırsatı sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda karşı cinsle rahatça tanışma fırsatı sağlayan birçok benzeşe sahiptir. Omegle ve ChatRoulette hakkında konuşmayacağız — bunların ilk ve en popüler rastgele sohbetler olmasına rağmen, OmeTV'den daha fazla dezavantajları vardır. Ancak daha işlevsel ve kullanışlı diğer benzerlerinden bahsedeceğiz.

Bazoocam

Bu görüntülü sohbetin özelliği, yakınınızdaki kullanıcıları nasıl bulacağını bilmesidir. Ayrıca başka ek işlevlere de sahiptir: burada canlı video yayınları yapabilir (aynı anda birkaç kişi bunlara bağlanabilir) ve yerleşik mini oyunlar oynayabilirsiniz. Ome TV'nin bu bu benzeşinde genellikle 18+ içeriğin bulunduğunu belirtmekte fayda var.

Camsurf

200'den fazla ülkede insanlar tarafından kullanılan oldukça popüler bir görüntülü sohbet. Geliştiriciler, Camsurf'u tamamen anonim ve en güvenli görüntülü sohbetlerden biri olarak adlandırıyor. Ve şu bir gerçek: moderatörler işlerini çok iyi yapıyorlar. Ayrıca, için daha uygun bir arama için, konum ve iletişim diline göre filtreler vardır.

DirtyRoulette

Bu, çeşitli konularda iletişim kurabileceğiniz gibi aynı zamanda sanal yapabileceğiniz yetişkinler için bir OmeTV benzeşidir. Bu nedenle, DirtyRoulette'i seçerken, çok fazla açık içerik olduğunu ve kullanıcıların buraya tatlı sohbetler için değil de heyecan için geldiğini anlamanız gerekir.

ChatRandom

Partnerin cinsiyetini ve coğrafi konumunu seçebileceğiniz Ome TV'ye iyi bir alternatiftir. İlgi alanlarına göre partner bulabileceğiniz tematik sohbet odaları da vardır. Ve ChatRandom'da özel bir bölümde, cinsel yönelime sahip le açık bir şekilde görüşebilir ve iletişim kurabilirsiniz.

Omegle TV

Bu görüntülü sohbet, yalnızca kızlarla iletişim kurmak isteyen erkekler için gerçek bir keşif. İşin sırrı buradadır — kullanıcıları yalnızca karşı cinsten yabancılarla buluşturur. Ve OmegleTV'nin bir başka avantajı da sahte hesapların ve botların olmamasıdır. Bu, kayıt sırasında her kızın veri doğrulama aşamasından geçmesi nedeniyle başarıldı. Ama öyle basit değil — bu sohbet için ödeme yapmanız gerekir. Bununla birlikte, ücretsiz denemeden yararlanabilir ve kızlarla bu  alternatifinden sitesinin tüm avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Hangisini seçmeli?

OmeTV alternatiflerinin seçimi oldukça geniş bir yelpazededir ve bazıları tamamen ücretsizdir. Diğerlerinde, ek işlevler için ödeme yapmanız gerekir, ancak ücret genellikle semboliktir.

Ome TV'nin bir benzeşini seçerken kesinlikle tek bir uygulamaya bağlı kalmaya gerek yoktur. Aynı anda birkaç sohbeti kullanarak, arama bölgesini önemli ölçüde genişletirsiniz. Bu, ilginç bir partner bulma şansınızın çok daha yüksek olduğu anlamına gelir! Ve kim bilir, belki de yanlışlıkla en iyi arkadaşınızla ve muhtemelen ruh eşinizle tanışacağınız yer olacak olan OmeTV veya benzerleridir. Size hoş bir iletişim ve olumlu duygular dileriz!

Editör: TE Bilişim