Online alışveriş yaparak ihtiyacımız olan ürünleri daha uygun fiyatlarla satın alabiliyoruz. Bilindiği üzere firmalar her gün birçok üründe indirim kampanyaları düzenleyerek kullanıcılarına daha uygun fiyatlara ürünler sunuyor. Bununla beraber indirim kodu, indirim kuponu, hediye çeki gibi kampanyalar da düzenlemekte. Peki nedir bu indirim kodu?

İndirim kodu yapacağınız alışverişlerde ödeyeceğiniz tutar üzerinde indirim sağlar. Size verilen indirim kodu bir çeşit rakamlarla veya kelimelerle verilen bir şifre gibi düşünebilirsiniz. Bu şifreyi sipariş esnasında alışveriş sepetine veya ödeme sayfasına ekleyerek indirim kazanabilirsiniz.

İndirim kodunu nasıl bulacağım diyorsanız bunun için özel tasarlanmış bir site mevcut. https://indirimkuponkod.com adresine giderek; giyim, kozmetik, yapı market, seyahat ve elektronik gibi daha birçok kategoride indirim kodu ve kampanyalar bulabilirsiniz. Örneğin Trendyol sitesi için indirim kodu kullanacaksanız Trendyol indirim kodu sayfasına giderek size uygun indirim kuponunu “kodu aç” butonuna tıklayarak kopyalayabilirsiniz. Bunun için sizden hiçbir ücret talep edilmiyor ve tamamen ücretsiz bir servistir.

Sadece Trendyol indirim kuponu değil Morhipo indirim kodu veya bir diğer popüler mağaza olan Boyner indirim kodu da bulabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim