Oto kiralama ülkemizde ve dünyada çokça tercih edilen bir araç edinme yöntemidir. Bireyler bazen kısa süreli bazen de uzun süreli bir veya birden çok araca ihtiyaç duyabilmektedir. Küçük ailelerden büyük şirketlere kadar her bireyin veya kurumun kendine özgü araç ihtiyacı bulunmaktadır. Araç ihtiyacını karşılarken bireylerin öncelikle ne kadar sürede ve ne için aracı kullanacağını tespit etmeleri gerekir. Her şirketin veya her ailenin bir araç alacak ya da birden çok araç filosu edinecek yatırım olanakları bulunmayabilir. Bu durumda bireyler araç kiralama yoluna giderek daha ekonomik ve risksiz bir alanı tercih ederler. Yani araç kiralamanın yatırım maliyeti ve yatırım riski olmaması konusunda büyük bir avantajı vardır.

Gelir gider tablonuzu sabit tutar

Öte yandan araç kiralama işlemleri hem ailelerin hem de şirketlerin gelir gider tablosunu sabit tutar. Bir araç temin etme ve size ait bir araç alma konusunda vergi ve diğer masraflardan kurtulmanıza olanak sağlar. Ülkemizde araç kiralama sektöründe lider kuruluşlardan biri Acar Oto Kiralama'dır. Acar Oto Kiralama başta Etimesgut oto kiralama işlemleri olmak üzere Ankara merkezli faaliyet yürütür. Kuruluş firmalar abi bireylere filo şeklinde veya tek olarak birçok segmentte aracın kiralama işlemini gerçekleştirir. O anlamda şirketlerin ve bireylerin risk almadan yatırım yapmalarını eve gelir giderlerini sabit demelerini sağlar. Araç kiralama işleminin bir diğer faydası da gelir ve kurumlar vergisinden daha az ödemektir. Öte yandan araç kiralayan bireyler 7/24 yol yardım olanaklarından da faydalanır.

Araç kiralama ile birden çok aracı tecrübe etmek mümkündür

Başta Acar Oto Kiralama firması olmak üzere özellikle Sincan oto kiralama işlemlerini gerçekleştiren diğer kuruluşlar ve firmalar sayesinde bireyler araç kiralayarak esnek araç sahipliğine erişebilirler. Yani bireyler diledikleri zaman farklı araçları kiralayarak farklı sürüş deneyimleri yaşayabilirler. Bu anlamda da özellikle Ankara Sincan olmak üzere Ankara'nın ve ülkemizin genelinde faaliyet yürüten Acar oto kiralama bünyesinde birçok segmentten farklı araçları barındırır. Bu ürün ve araç çeşitliliği müşterilerinin farklı ihtiyaçlarını karşılamak için farklı araçlara duyduğu talebi karşılar.

Acar Oto Kiralama Etimesgut kiralama işlemi de yapar

Acar Oto Kiralama sadece Ankara Etimesgut veya Sincan'da değil Eryaman oto kiralama işlemlerini de gerçekleştirir. Aynen öyle kuruluş Ankara'nın dört bir yanına ve Türkiye'deki paydaşları ile Türkiye'nin hemen hemen her noktasında araç kiralama işlemi yapmaktadır. Öte yandan firma dijital platformlarda da varlık göstererek iş ve işlemlerini paylaştığı son derece verimli bir web sitesini hayata geçirmiştir. Bu web sitesi üzerinden kuruluşun araç filolarına araç çeşitlerine hangi aracın müsait olduğunda ulaşmak ve iletişim hattı üzerinden firma ile iletişime geçmek mümkündür. Kuruluş her yönünü profesyonel bir hizmet sunmaktadır.

Editör: TE Bilişim