Türkiye perakende sektörünün öncü firmalarından Özdilek, 46. yılını muhteşem bir kampanyayla kutladı. Özdilek Alışveriş Merkezleri’nden, mağazalarından ve Özdilekteyim.com’dan aynı gün içerisinde toplamda 75 TL ve üzeri alışveriş yaparak çekilişe katılan 6  talihli, 8 Ağustos Salı günü noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişle Volkswagen Tiguan kazandı.

Ev tekstili ve dekorasyonunun sevilen markası Özdilek, 46. yılını muhteşem bir kampanyayla kutladı. 28 Nisan - 03 Ağustos 2017 tarihleri arasında Özdilek’ten toplam 75 TL ve üzeri alışveriş yapan 6 şanslı kişi, noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişle muhteşem bir Volkswagen Tiguan’ın sahibi oldu.

Çekilişe toplam 996 bin 909 adet kupon ile katılım sağlandı. 6 adet Volkswagen Tiguan kampanyasının çekilişine AVM ziyaretçileri yoğun ilgi gösterirken, oldukça heyecanlı dakikalar yaşandı. Noter huzurunda, Özdilek misafirleri ile açık olarak yapılan çekilişte 6 asil 6 yedek talihli belirlenirken, ayrıntılı çekiliş sonuçları www.ozdilek.com.tr üzerinden yayınladı.

        

Editör: TE Bilişim