Özdilek, Türkiye Satranç Federasyonu iş birliğiyle büyük bir satranç turnuvası düzenlemeye hazırlanıyor. 17 – 18 Kasım’da 12 ildeki 16 farklı lokasyonda gerçekleşecek olan elemelere 8-16 yaş grubunda toplam 1024 yarışmacının katılım sağlayacağı ön görülüyor. 6 turun sonunda finalistlerin belirleneceği turnuvaya başvurular ise online olarak yapılacak.

Tüm iş süreçlerini kurumsal sosyal sorumluluk bakış açısıyla gerçekleştiren Özdilek, satranç severler için çok özel bir turnuva düzenliyor. Türkiye Satranç Federasyonu iş birliğiyle düzenlenecek turnuva kapsamında 12 ildeki 16 farklı lokasyonda elemeler düzenlenecek.

TSF web sitesi üzerinden her şehir için ayrı şekilde açılacak kayıt platformlarında online olarak başvuruların kabul edildiği turnuvaya, 8-16 yaş grubunda toplam 1024 yarışmacının katılım sağlayacağı ön görülüyor. Her şubenin birincisi, 24-25 Kasım hafta sonunda ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’de gerçekleşecek büyük finale katılmaya hak kazanacak.

Turnuva finalinde ilk 3’e giren sporculara kupa ve tablet, turnuvayı tamamlayan tüm sporculara ise madalya ve satranç takımı takdim edilecek.

Not: Diğer şehirlerden büyük final için gelecek yarışmacı ve 1 velisi Bursa’da misafir edilecek.

                                                         

Editör: TE Bilişim