Özdilek Eskişehir Alışveriş Merkezi, yaz günlerinde çocuklara ve ailelerine eğlenceli programlar hazırladı. Sıcak günlerde serin bir yaşam alanı arayanların uğrak adresi olan Özdilek AVM’de yaz eğlencelerine doyacaksınız.

7-8 ve 14-15 Temmuz tarihlerinde “Şişme Oyun Parkı”’ında çocuklar gönüllerince eğlenecekler. Çocukların kendi enerjilerini sonuna kadar kullanıp keyifli zaman geçirecekleri oyun alanına, çocuklar ücretsiz olarak 12:00-20.00 saat aralığında katılabilir.

21-22 Temmuz tarihlerinde Balonların Efendisi ile Balon Show Özdilek AVM’de çocuklarla buluşacak. Balondan yapılacak olan eğlenceli figürlerin gösterisinde çocuklarda balon atölyesinde kendi yaratıcılıklarını kullanacaklar. Balon Show’a 15:00 ve 19:00 saatlerinde ücretsiz olarak katılabilir, balonların renkli dünyasında keyifli zaman geçirebilirsiniz.

28-29 Temmuz tarihlerinde ilk kez Özdilek Eskişehir AVM tarafından gerçekleştirilecek olan Aliş ile Zeliş müzikli çocuk oyununda çocuklar hem eğlenecek hem öğrenecek. Eğlenceli karakterler Aliş ile Zeliş Eskişehirli çocukları eğlendirmeye geliyor. 14:00-17:00 ve 20:00 saatlerinde gerçekleşecek müzikli oyuna tüm çocuklar ücretsiz olarak katılabilir.

Editör: TE Bilişim