Can Süs web sitesinde özel günleri renklendirecek süslerin satışı yapılıyor. İnsanların kutlama yaptıkları özel günlerde kutlama mekanının süslenmesi için kullanılacak farklı özelliklere sahip süs çeşitleri sayfada satışa sunuluyor. Yapacakları özel gün kutlamaları için süse ihtiyaç duyanlar sayfaya girerek yapacakları kutlamaya özel ürün kategorilerini ve ürün çeşitlerini inceleyebilirler.

Satışa Sunulan Ürün Çeşitleri

Süsleme malzemelerinin satışını yapan birçok ürün çeşidi yer alıyor. Bu ürünler arasında balonlar, bayrak flamalar, fotoğraf çerçeveleri, çiçekler, parti setleri, çubuk süsler ve yapışkanlı stickerler bulunuyor.

Yılbaşı kutlaması yapacak olan kişiler süs ihtiyaçlarını yılbaşı malzemeleri bölümünden istedikleri ürünleri bulabiliyorlar. Yılbaşının gelişini kutlayacakları mekanlarda yılbaşı ağaçlarının olmasını isteyenler ürünler arasında yer alan yılbaşı ağaçların seçebilirler. Ağaçlar yanı sıra ışık, ağaç süsü, noel baba ağaç süsü, yılbaşı peçetesi, kozalak ve kalp süsleri de yılbaşı malzemeleri arasında bulabilirler.

Kına Gecelerinde Kullanılabilecek Süsler

Can Süs tarafından online olarak satılan süs malzemeleri arasında kına gecelerinde kullanılabilecek süsler de yer alıyor. Bu süsler kına mekanının süslenmesinde ve kına gecesine katılan kişilere dağıtılacak süslerden oluşuyor.

Kına gecesi süs malzemeleri arasında bekarlığa veda pankart seti, el gülü, nedime bilekliği, el mumu, kına kesesi, kapı çelengi ve kına tepsisi gibi ürünler bulunuyor. Kına gecesi düzenleyecek kişiler bu süslerden ihtiyaçları kadar sipariş ederek bu özel günlerinde kullanabiliyorlar.

Kutlamalara Özel Üretilen Balonlar

Online olarak satılan süsleme ürünleri arasında kutlamalara özel üretilen balonlar büyük yer kaplıyor. Bu balonlar sahip oldukları renkler ve özelliklerle yapılacak kutlamaya uygun olacağı düşünülerek kişiler tarafından seçilebiliyor. Sitede bulunabilecek balon çeşitleri arasında fuşya, mavi, mor, yeşil, beyaz, sarı, gümüş, pembe ve karışık renk balonlar yer alıyor. Örneğin erkek yeni doğan bebekler için balon satın alacaklar mavi renkli balonlardan tercih edebiliyorlar.

Editör: TE Bilişim