Nuvias, son piyasaya sürülen birleşik iletişim uygulamaları için portföyünü daha da genişletiyor

Panasonic, IP telefon modelleri için EMEA bölgesinin tamamını kapsayan ilk dağıtıcı Nuvias ile anlaştı. Bu iş birliği, kısa süre önce kurulmuş olan Nuvias Unified Communications Practice'ın güvenirliğini ortaya koyarak Nuvias'ın uçtan uca birleşik iletişim (UC) çözümleri sağlamak üzere tasarlanan ve gün geçtikçe artan öncü ürün portföyüne önemli bir katkı sağladı.

 Piyasaya yönelik ilk hamleler Birleşik Krallık, Benelüks, Almanya ve Fransa gibi Nuvias'ın güçlü olduğu pazarlara ve Güney Avrupa ile İskandinavya pazarlarına odaklanacak. Nuvias, Panasonic IP setlerinin tamamını sağlayan yüksek değerli bir distribütör olarak faaliyet gösterecek. Masaüstü telefonları ile BroadSoft dahil olmak üzere, bulut tabanlı UC ortamlarında kullanılabilecek hem tek hücreli hem de çok hücreli DECT çözümleri de işbirliğinde mevcut olacak.

Panasonic System Communications Avrupa SIP Ürünleri Avrupa İş Ortağı Hesap Yöneticisi Raphael Studer konuyla ilgili, “Hizmet sağlayıcılarla satıcıları destekleyecek teknik yeteneklere ve deneyime sahip, uçtan uca birleşik iletişim çözüm sağlayıcısı Nuvias, EMEA'nın tamamında dağıtım ağımıza yeni ve heyecan dolu bir boyut katıyor. Nuvias Birleşik İletişim Uygulaması hem mevcut hem de yeni kanal ortakları ile satışları artırarak kendini kanıtlamış ve başarılı modelini tekrarlayabilecek” dedi.

 Nuvias Birleşik İletişim Başkan Yardımcısı (ve önceki SIPHON Networks Genel Müdürü) Steve Harris ise, “Panasonic, gelişmekte olan yüksek kaliteli ürün portföyümüze katkı sağlayacak önemli bir marka. Bunun yanı sıra özellikle BroadSoft'un popülerliği artan çözüm seçenekleri etrafında bir araya gelerek EMEA'nın tamamında UC tekliflerimizi daha da güçlendireceğiz. Müşteri deneyimimizi geliştirmeye odaklandığımız bu süreçte imzalanan bu dağıtım anlaşması, kanal ortaklarımızın kullanıcı dostu işlevlerle farklı UC uç nokta seçeneklerinden birini seçebilmesini sağlayacak. Bu anlamda Panasonic yerleşik ve global bir iletişim çözümleri sağlayıcısından bekleyeceğiniz her şeyi sağlıyor, onlarla çalışmayı dört gözle bekliyoruz” dedi.

 Panasonic, EMEA satışlarını artırmak adına Nuvias'ın artan UC özelliklerinden yararlanan çok sayıdaki birleşik iletişim satıcısından biri oldu. Nuvias'ın Birleşik İletişim Uygulaması'nı genişletmeye yönelik eğilimi EMEA'nın tamamında bulunuyor. Bu iş birliğiyle yeni satıcı/entegratör kaynak ortakların hızla genişleyen UC pazarının sunduğu fırsatlardan yararlanması sağlanacak.

Editör: TE Bilişim