Türkiye’de bir ilk! Ege Tur Nakliyat, az eşyası ile taşınmak isteyenlere, tek parça eşyalarını taşıtmak isteyenlere Türkiye’de eşi benzeri olmayan bir hizmeti sunuyor. Parça eşya taşıma tıpkı evden eve nakliyat gibi yapılan, evden eve nakliyattan maliyet fiyatı gibi önemli bir konu ile ayrılan bir eşya taşıma işlemidir.

Ülkemizde herkes, bol eşyalı bir evde yaşamamaktadır. Örneğin; öğrenciler, bir iş nedeni ile tek başına bir evde yaşayan bekârlar ve 1+0 gibi küçük evlerde yaşayan insanlar, taşınmaları durumunda nakliye işleri için bir arayışa girmektedir. Genellikle, az eşyanın taşınmasına rağmen, nakliye firmaları müşterilerinden yüksek meblağlar talep etmektedirler. İşte bu noktada Ege Tur Nakliyat, bu mağduriyeti yaşayan kişiler için parça eşyaların taşınması ve tek parça eşya taşıma hizmetini sektöre kazandırmıştır. Bu vesile ile eşyalarını taşıtan kişilerin ceplerinden yüksek meblağlar çıkmamaktadır.

Parça Eşya Taşıma Nasıl İşleyen Bir Sistemdir?

Parça eşya taşıma sistemi, aynı güzergâha teslimatı yapılacak olan birden fazla kişinin eşyasının bir arada taşınması ile gerçekleşmektedir. Bu durum, az eşyalı kişilerin çok daha uygun fiyata nakliye işlerini yaptırabilmesi anlamına gelmektedir. Bu sistemde, yapılması gereken ilk şey, Ege Tur Nakliyat’ı, eşyalarınızı taşıtmak istediğiniz günün tarihinden bir hafta önce aramak ve rezervasyon yaptırmaktır. Örneğin; İstanbul Bodrum parça eşya taşıma hizmetinden yararlanacaksanız, güzergâhın son durak adresi sizsinizdir. Bu nedenle, İstanbul’da ilk olarak sizin eşyalarınız alınır ve araca güvenli bir şekilde yerleştirilir, yol üzerinde diğer adreslerden de eşyalar alınır ve sizin eşyalarınız birlikte taşınır. Nakliyenin son adresi siz olduğunuz için, ilk olarak sizden alınan eşyalar yolda hiçbir aksiliğe ve karışıklığa neden olmadan, hiç indirilmeden güvenle taşınmış olur, Bodrum’a varıldığında ise teslim edilir.

Ege Tur Nakliyat Nerelerde Hizmet Vermektedir?

Ege Tur Nakliyat’ın merkez ofisleri İzmir, İstanbul, Antalya ve Bodrum’da bulunmaktadır. Her gün ise bu illere nakliye hizmetini gerçekleştirmektedir. Fakat ege Tur Nakliyat’ın hizmet alanları bu iller ile sınırlı değildir ve tüm Türkiye’ye hizmet vermektedir.Bilgi için 444 9 069 no’lu telefondan ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim