Yenilikçi tasarımları ile dikkat çeken notebook modelleri, gündelik hayatın ve iş hayatının vazgeçilmez ürünleridir. Hafif olmaları, rahat klavye kullanımına olanak tanıyan ergonomik tasarımları, hızlı işlem yapmayı destekleyen teknik özellikleri ile dikkat çeken notebookların başında HP notebook modelleri geliyor. HP’nin yüksek performansı uygun fiyatlar ile kullanıcıya sunan notebookları, farklı renkleri ve tasarım özellikleri ile dikkat çekiyor. Tüm HP notebook modellerini Teknosa.com’dan ve Teknosa mağazalarından uygun fiyatlarla alabilirsiniz. 

HP ENVY 13 Notebook

HP’nin en çok tercih edilen notebook modelleri arasında bulunan HP ENVY 13, ultra slim notebook arayanlar için oldukça idealdir. NVIDIA GeForce MX150 grafik kartı ve 16 GB’a varan RAM’i sayesinde ürünü 14 saat kesintisiz kullanabilirsiniz. Alüminyumdan üretilen, hafif ve oldukça ince olan notebook, dokunmatik ekranı ile size geniş bir alan tanıyor. Özel ayara sahip dörtlü hoparlörü ses deneyimini iyileştirirken kenardan kenara klavye tasarımı, yazı veriminizi en üst düzeye çıkarıyor.

HP 15-RA013NT Notebook

15.6 inçlik ekranı ile hem işlerinizi yapmaya hem de bir şeyler izlemeye olanak tanıyan notebook, oyun oynamak istediğinizde de size en güvenilir performansı sunuyor. FHD ekranı ve HD kamerası ile görüntülü konuşmanın tadını çıkarabilir, notebookun krom kaplama menteşesi ile tarzınızı yansıtabilirsiniz. HP notebook modelleri arasında öne çıkan bu ürün, dört çekirdekli Intel Celeron işlemciye de sahip.

HP 7WG51EA Notebook

HP laptop arayışındaysanız rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu notebook modeli ile en yeni Intel işlemcilerin gücünü hissedebilirsiniz. Özellikle ürününüzü sık sık şarj etmek istemiyorsanız 90 dakikada yüzde 90’a dek şarj olan bu model, yardımcınız olur. Notebookunuzu kişiselleştirmek isterseniz farklı renkler arasından tercihlerde bulunabilir, katı hal sürücüler sayesinde daha hızlı ve verimli bir kullanım elde edebilirsiniz. HP 7WG51EA’da bulunan Hyper-Threading teknolojisi farklı iki işlemci çekirdeğinin aynı işlem üzerinde çalışmasına izin veriyor. Bu da bilgisayar performansını olumlu yönde etkiliyor.

P Stream 14-AX002NT Notebook

Gün boyu yanınızda taşımaya elverişli bu ultra hafif notebook, grafik gücünü Intel HD Graphic donanım desteğinden alıyor. HD ekranı izleme kalitenizi en üst seviyeye taşırken rahat kullanımlı TouchPad alanı hareket kabiliyetinizi artırıyor. 32 GB dahili depolama alanı ve çoklu bağlantı noktaları ile notebook, etkileyici ve çözüm odaklı bir deneyim sunuyor. HP laptop modelleri arasında yer alan ürünü Teknosa avantajlarından yararlanarak alabilirsiniz.

HP Pavilion 14-BK004NT

1920x1080 çözünürlüklü ekranı, 14 inç ekran genişliği, NVIDIA GeForce 900 serisine ait ekran kartı ile bu notebook, HP ailesinin zamansız üyelerinden. 8 GB RAM desteği ve zarif renkleri ile dikkat çeken ürün; USB 3.0, USB Type-C ve HDMI bağlantı noktaları ile dikkat çekiyor. Hızlı çalışan ve geç ısınıp çabuk soğuyan laptop, hafif tasarımı ile gündelik hayatta rahatlıkla kullanılabilir. HP Pavilion 14-bk004nt, HP notebook Teknosa avantajları ile sizi bekliyor.

HP 6ZQ71EA Pavilion Notebook

512 GB’a varan kapasitesi, dizüstü sabit sürücülerinden 17 kat daha hızlı çalışan depolama alanı ile bu notebook modeli, her an işlerinizi tamamlamanıza yardımcı oluyor. Kamerası 88 dereceye kadar görüntüleyebilen ve geniş bir alanı tarayan ürün, video görüşmelerde büyük avantaj sağlıyor. Modelin klavyesinin arkadan aydınlatmalı olması düşük ışık koşullarında dahi çalışabilmenizi sağlıyor. Evinizdeki Mu-MIMO aygıtlar ile ağ trafiğini sorunsuz yönetir, yüksek performans sağlayan Intel işlemcisi ile çoklu görevleri hızlı bir biçimde gerçekleştirirsiniz.

En İyi HP Notebooklar Teknosa Avantajlarıyla Sizlerle

Türkiye’nin teknoloji devlerinden olan Teknosa, 25 yıldan fazla süredir yüzlerce elektronik ürüne, notebook ve laptop modeline ev sahipliği yapıyor. Müşteri memnuniyetini önemseyerek ürünlerini güvenli ödeme seçenekleri, avantajlı fiyatlar ile sunuyor. HP notebook fiyat performans alanında daima kullanıcının yanındadır. Siz de HP’nin farklı zevklere ve ihtiyaçlara hitap eden notebook modellerini Teknosa mağazaları ve Teknosa.com’dan avantajlı bir biçimde alabilir, yeni bilgisayarınıza hemen kavuşabilirsiniz

Editör: TE Bilişim