Naifoğlu Holding uzun zamandır faaliyet gösteren ve işlerindeki başarısını her zaman kalitesiyle gösteren nadir firmalardandır. Yıllardır alanında yaptığı başarılı çalışmalar ve birçok önemli şirketle yaptığı ortak işlere attığı imza ile her zaman büyüme hedefini kanıtlamıştır. Alanında tek olmak için verdiği başarı mücadelesinde, 50 adet petrol istasyonu açmıştır ve birçok şehirde halen açmaya devam eder.

Fiyat düzeyi de her zaman istenilen şekilde vatandaşların ulaşabileceği boyutta olmaktadır. İstanbul’da şubesi olmasına rağmen, Bursa’da ve Alanya’da da açmaya devam eder. Birçok şehirde hizmet verdiği istasyonlarında ise personel alımıyla her şehir içinde işe alım oranını da yükseltiyor. Class Akaryakıt Naifoğlu Holding alımı da her zaman uygun fiyatlarla müşterilere ulaşmaya devam eder.

Akaryakıtta Uygun Fiyatlarla Class Petrol

Akaryakıtta her zaman müşterileri için uygun fiyatlarla satışını yaparken benzin ve mazotun fiyatı diğer markalara göre oldukça uygundur. Yeni açtığı petrol istasyonları ise, İstanbul’da; Göztepe, Merter, Tuzla, Bayramoğlu ve Sakarya, Çanakkale, Aksaray’da ise yeni açacağı petrol istasyonlarının sinyalini verdi.

Birçok kişi için de istihdam sağlayan firma, yakın süre içerisinde de 3000 kişi daha işe alacağını duyurdu. Naifoğlu Holding her zaman kalite standartlarına dikkat ederek yaptığı işin hakkını veren ve alanında gösterdiği çalışma performansı ile diğer firmalara fark atmaya devam eder.

Editör: TE Bilişim