Yunusemre Caddesi'nde Pierre Loti Eskişehir mobilya mağazası açıldı. İşletme sahipleri Kadir Karaaslan ve Ali Alper, Esgazete’ye konuştu…

Pierre Loti Eskişehir mobilya mağazası işletme sahibi Kadir Karaaslan, kendilerinden ve mağazalarından söz etti. Karaaslan, “Biz İnegöl ile 4 bin metrekare işletmesi olup, toptan ve ihracat olarak satış yapan Pierre Loti olarak firmamızı kurduk. 25 yıldan beri mobilya koltuk üzerinde işletmemize devam ediyoruz. Ortağım Ali beyle birlikte mağazalaşmaya ve bu mağaza etabının ilk ayağını Eskişehir’de yapmaya karar verdik. Burayı seçmemizdeki tercih ilk önce Eskişehir halkının sürekli değişen bir nüfusu, kaliteli nüfusu yaşam kalitesine önem verdiğimiz için buraya mağaza açmayı düşündük” diye konuştu.

Karaaslan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Eskişehir halkı için şık ve kapitoneli, modern ürünler yemek odaları, yatak odaları gibi evlenecek birinin mağazamıza gelip de boş dönmemesi için üzerimize düşen bütün görevleri yaptık yaptığımıza da inanıyoruz. Şu anda bizim kendimiz üretici olduğumuz için her şeyi kendimiz ürettiğimiz için açılışa özel Eskişehirlilere nasıl bir jest yapabiliriz diye düşündük. Bütün ürünlerimizde açılışa özel 40 indirim yaptık. Eskişehir halkının buraya gelip de ürün alamama gibi bir imkanı olmayacak. Fiyatları makul bir şekilde veriyoruz. Her türlü kredi kartına taksitlendirme yapıyoruz. Tüm Eskişehir halkını mağazamıza bekliyoruz.”

ÜRETİMDEN TÜKETİCİYE, KALİTELİ VE UYGUN FİYATLI ÜRÜNLER

Mağaza işletmecisi Ali Alper ise “Üretimden tüketiciye, ürünleri buluşturmak için buraya açmaya karar verdik. İnşallah hem Eskişehir halkı için hem de bizler için hayırlı olur diyerek bugün açılışımızı yapacağız. Burası bizim fabrika mağazamız.  İnegöl’de de fabrikamız var. Pierre Loti Mobilya Eskişehir şubesi olarak Yunusemre Caddesi 39/B’de 3 katlı showroomumuzda tüm Eskişehir halkını bekliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim