Yetişkinlerde ve çocuklarda probiyotik ihtiyacının giderilmesi için takviye edici gıda olarak ürünler oluşturulmuştur. Düzenli kullanım ile faydalı olabilir. Genel olarak tatsız ve renksiz, kokusuz olarak üretilmektedir. Herhangi bir sıvı ile (süt, su, portakal suyu) gibi bir sıvı ile karıştırılıp tüketilebilir.

Probiyotik Çeşitleri

Farklı çok sayıda marka ve içerik oluşturulan üretilmiştir. Kapsül halinde, toz halinde, şurup halinde kullanım şekilleri bulunmaktadır. Çeşitlerini inceleyerek probiyotik kullanımınızı ürün üzerinden belirleyebilirsiniz. Aynı zamanda tablet olanları da bulunur. Ürün içerikleri değişebilir. Miktar açısından da inceleme yaparak ona göre sipariş verebilirsiniz.

  • 10’lu flakon yetişkin tablet
  • 10’lu Şase probiyotik
  • Çocuklar için 14 Saşe
  • 30’lu kapsül
  • Suda eriyen kolajen
  • Supreme kapsül
  • Sinbiyotik kapsül

Gibi pek çok çeşidi bulunmaktadır.

Probiyotik Nasıl Kullanılır?

Kullanım şekli tablet ve kapsül olanlar için adet üzerinden olacaktır. Su ile tüketim yeterlidir. Ancak sıvı şeklinde olanlar için karışım yapılabilir. Kişinin kullanım şekli ona bırakılır. Gün içinde maksimum miktarı aşmadan, doğru kullanım şekli ile alabilir.

Probiyotik Siparişi

Belirlemiş olduğunuz ürünü almak için sipariş seçenekleri oluşturulmuştur. Ürün seçenekleri arasından belirlediğiniz üründe adet belirterek hemen siparişinizi verebilirsiniz. Anında kısa süre içinde teslimatı yapılacak, sizin online sistem üzerinden ürünün teslimat aşamalarını kontrol etmeniz sağlanacaktır. Probiyotik siparişi vererek, kısa süre içinde adrese ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Probiyotik ürün çeşitlerini inceleyerek sipariş verebilirsiniz.  

Tüm probiyotik ürünleri için https://www.welldermo.com/probiyotik adresini ziyaret edebilir ve ürünleri inceleyebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim