Sporcuların istedikleri vücut ve forma kavuşmaları için yalnızca spor yapmaları yeterli değildir. Vücudun sağlıklı bir forma kavuşması için beslenme düzeni yüzde 70 oranında etki ederken, doğru ve düzenli yapılan spor yüzde 30 oranında etki etmektedir. Bundan dolayı da sporcuların beslenme konusuna da en az spor kadar önem vermesi oldukça gereklidir. Özellikle kilo almak isteyen ve kas kütlesini arttırmak isteyen sporcuların karbonhidrat tozu kullanarak, süreci daha verimli hale getirmesi mümkündür. Protein tozu, özellikle spor yaptıktan sonra 30 dakika içerisinde kas yıkımını engellemek adına kullanılmaktadır. Protein sayesinde kaslarda meydana gelen hasarlar en kısa sürede onarılır ve kas kütlesinin gelişmesi sağlanır. Karbonhidrat tozunu ise spor yapmadan önce ya da gün içerisinde dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Karbonhidrat tozu kullanımında dikkat etmeniz gereken en önemli detayların başında kaliteli karbonhidrat içeriğine sahip olan besin takviyeleri kullanmak olacaktır. Protein34 olarak sitemiz üzerinden istediğiniz vücut formuna ulaşmanızı destekleyecek kaliteli içerikli ve uygun fiyatlı karbonhidrat tozları bulabilirsiniz.

Hardline Protein Tozu

Hardline protein tozu en çok kullanılan ve güvenli içeriğe sahip protein tozlarından biri olarak en çok rağbet gören ürünlerimiz arasındadır. Özellikle bu sektörde en doğal besin takviyelerden biri olan Hardline, protein tozu bakımından en verimli içeriğe de sahip olmasıyla kas kütlenizi olumlu şekilde etkilemektedir. Alanından dünya lideri konumunda olan Hardline, yerli bir markadır. Bundan dolayı da maksimum kalitesine rağmen oldukça uygun fiyatı ile tüm sporcular tarafından ulaşılabilir fiyatlara sahiptir. Protein tozunu farklı besin takviyeleri ile beraber güvenle kullanabilirsiniz. Bunun dışında hızlı emilim özelliği sayesinde hidrolize ve izole whey protein anlamında da gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Protein ihtiyacınızı karşılarken, diğer temiz içerikli besin takviyeleriyle de beraber kullanarak hem beslenerek hem sporla vücudunuzu en sağlıklı formuna ulaştırabilirsiniz.

BCAA Fiyatları

BCAA fiyatları için Protein34 olarak sizlere en uygun fiyatları sunmaktan mutluluk duyarız. Sitemiz üzerinden ihtiyaç duyabileceğiniz farklı besin takviyeleri arasından sizin için en uygun olanı seçebilir ve Protein 34 güvencesi ile satın alabilirsiniz. Ürünler hakkında merak ettiklerinizi her zaman bize ve alanında profesyonel ekibimize danışabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim