Global Spor Markası PUMA, oyunun kurallarını baştan yazan teknolojik yenilikler geliştirme geleneğini, yeni NETFIT ile devam ettiriyor. Kişisel ihtiyaç ve zevklere göre uyarlanabilme özelliği taşıyan NETFIT bağcık sistemi, tek bir ayakkabıda sınırsız performans ve stil seçeneği sunuyor. Bu yeniliği taşıyan modellerin başında, yeni performans ayakkabısı IGNITE NETFIT geliyor.

Sporunuza mükemmel bir şekilde uyum sağlayarak ayaklarınıza ekstra rahatlık ve benzersiz bir görünüm kazandıran NETFIT, özel tasarım ağ doku teknolojisini özel kalıplı taban materyalleriyle buluşturuyor ve enerji geri dönüşü ile benzersiz konfor sağlıyor. IGNITE NETFIT kullanıcıları, bağcık bağlama tarzları üzerinde sınırsız kontrol ve seçeneğe sahip oluyor. Ayakkabının bağcıkları, her türlü tarz, ihtiyaç ve ayak şekline göre bağlanabiliyor.

PUMA’nın yenilik ve performans ekipleri, kullanıcılara rehber olması amacıyla beş farklı bağlama seçeneği önerse de, aslında olasılıklar sınırsız. Önerilen 5 bağlama tekniği arasında; minimal destek ihtiyacı duyan koşucular için Standart bağlama sistemi, ekstra yanal destek ihtiyacı duyan koşucular için Stabilite bağlama sistemi, geniş ayaklı koşucular için ekstra alan sağlayan Geniş Ayak bağlama sistemi, dar ayaklı koşucular için Dar Ayak bağlama sistemi ve topukta daha sıkı bir uyum isteyen koşucular için Topuk Destek bağlama sistemi yer alıyor.

Dünyanın en hızlı adamı Usain Bolt, Londra’daki 2017 Dünya Şampiyonası için antrenmanlarını IGNITE NETFIT ile yapıyor. “Çok fazla antrenman yapıyorum – bazen haddinden fazla. Ve her seferinde farklı antrenmanlar oluyor. Bazen güç antrenmanı, bazen de hız ve çeviklik antrenmanı yapıyorum. Dolayısıyla farklı egzersiz tarzlarına göre esnek olabilen bir ayakkabı giymek önemli,” diyor Bolt. “NETFIT teknolojisinin en güzel yanı kişiselleştirilebilir olması. İstediğim gibi bağlayabiliyorum. Hem ihtiyacım olan desteği sağlıyor, hem de dilediğim kadar yaratıcı olabiliyorum. Bazen giydiğin ayakkabı ayağına terzi dikmiş gibi uysun istersin ya? İşte şimdi bu mümkün. Ayrıca harika görünüyorlar, ki en önemlisi de bu zaten, değil mi?”

PUMA IGNITE NETFIT erkek ve kadın modelleriyle tüm PUMA mağazaları ve seçkin satış noktalarında sizi bekliyor.

Editör: TE Bilişim