Özdilek Alışveriş Merkezi, Ramazan ayına özel hazırladığı eğlenceleri Ramazan ayının ilk gününden itibaren başladı.

Yoğun katılımın olduğu Özdilek Ramazan Eğlenceleri ramazan ayı süresince her gün iftardan sonra misafirlerini ağırlıyor. Çocukların ve ailelerin doyasıya eğlendiği eğlenceler arasında özellikle eski Ramazan ruhunu yeni nesil çocuklara geçirebilmek adına hazırlanan eğlenceler dikkat çekiyor. Bu eğlenceler arasında Ramazan ayının vazgeçilmezi Karagöz Hacivat, Sihirbaz, Meddah, Semazen, Canlı Heykeller, Aşuk Maşuk, Gölge oyunları gibi birbirinden eğlenceli ve komik programlar bulunuyor.

Ücretsiz olarak gerçekleşen programlarda aileler çocuklarının eski ramazan eğlencelerini Özdilek AVM sayesinde izleyebilmelerinden dolayı teşekkürlerini ifade ediyorlar. Ayrıca çocuklar aileleri ile birlikte çeşitli yarışmalara katılıp sürpriz ödüller kazanıyorlar.

Eski ramazanları misafirlerine yaşatmayı amaçlayan Özdilek AVM, Osmanlı Macunu ve Şerbetini misafirlerine ücretsiz olarak ikram ediyor. Ramazan eğlencelerine katılan herkes özel bir gün geçirerek ve bol bol hatıra fotoğrafları çekerek anı ölümsüzleştiriyorlar. Özdilek Ramazan Eğlenceleri ramazan ayının son gününe kadar sürprizleri ile devam edecek.

Editör: TE Bilişim