Restoran sipariş sistemi içerisinde yer alan özellikler sayesinde birçok işletme kendi mekanı içerisindeki düzeni kolayca oluşturabilmektedir. Çalışanların düzenli bir şekilde siparişlerin girişini yapması ve buna uygun olarak adisyon tutulması sayesinde mekan içerisinde bir disiplin sağlanmış olur. Mekanın içerisinde çalışan çalışanların bu şekilde daha hızlı hareket etmesi sağlanır. Kağıt ve kalemle sipariş alarak, adisyon tutan birçok işletme bulunmaktadır. Bazı eski işletmeler konsept amacıyla bunu sürdürmektedir. Yeni açılan kafeler ve restoranlar için restoran sipariş sistemi uygulamasını edinmek gerekir. Sisteme dahil olarak mekan içerisinde daha düzenli bir iş akışı olur. Üstelik uygulamaya dahil olmak için herhangi bir cihaza sahip olmak yeterlidir. Restoran sipariş sistemi için RestoMenüm uygulamasını edinmek yeterlidir. Uygulamayı edinerek ücretsiz güncelleme özelliğinden yararlanabilirsiniz. Mekan içerisinde siparişleri kontrol ederken aynı zamanda bu verilerin kaybolması engellenir. Bilgisayar ve diğer cihazlar içerisinde yer alan bulut sistemi sayesinde verilerin kaybolması imkansızdır. restoran adisyon programı içerisinde şu özellikleri görebilirsiniz;

Satışların grafikleri

Hesaplar

Sipariş Hazırlama ve Ödeme Süreci

Çalışanların maaşları ve işletmenin giderleri

Ürünlerin stokları ve maliyeti

Gibi özelliklerden faydalanabilirsiniz. Bu sayede işletmenin daha disiplinli bir şekilde hızlı olarak hizmet vermesi sağlanmış olur.

Android Sipariş Sistemi

Cafe sipariş sistemini edinmek için herhangi bir cihaza sahip olmak yeterlidir. Bunun için Android, iOS veya bilgisayar üzerinden sipariş sistemi kontrolü yapabilmek mümkündür. Android işletim sistemine sahip herhangi bir cihaza sipariş sistemini kurmak son derece kolaydır. Bu sistemi elde edebilmek için yapılması gereken tek şey RestoMenüm uygulamasını edinmektir. Uygun fiyatlarla ve abonelik sistemi sayesinde kolay bir şekilde bu sisteme sahip olabilirsiniz. Bu sayede mekan içerisindeki işlemler daha hızlı halledilir.

Editör: TE Bilişim