Özel olarak üretilmiş kozmetik ürünleri arasında yer alan revine lifting stick cilt için çok sayıda önemli etkiye sahiptir.

Revine, yaşlanmayı geciktiren bakım ürünlerinden biri olarak bilinir. Ürünün içerisinde beş tane farklı ve patentli kolajen ürün olduğu ifade edilir. On altı tane farklı peptit olması cildin daha çabuk gençleşmesine ve kırışıklık görünümünün sonlanmasına katkıda bulunur. Bununla birlikte Orta Asya’da yaygın olarak kullanılan masaj tekniği olan Gua Sha bu ürünün üretiminde örnek alınmıştır. Stick şeklinde olması bu masaj etkisini sağlamaktadır. Doğru ve düzenli şekilde revine ürünü kullanıldığında ortalama beş yaş gençleştiren bu ürünü kullanan kişilerin memnuniyet düzeyleri her zaman yüksektir.

Anti aging etkisi bulunan liftin stick siparişi verilmek istenildiğinde ürünün resmi internet sitesi tercih edilmelidir. Olumlu etkilerin ortaya çıkabilmesi için mutlaka orijinal ürün kullanılmalıdır. Ürüne olan talebin günden güne artması bu kremin orijinal olmayanlarının da satılmasına yol açmıştır. Bunu önlemek ve orijinal hologramlı ürün satın alabilmek için resmi satış sitesi tercih edilmelidir. Sitede ürün hem orijinal hem de indirimli olarak satışa sunulmaktadır. Sipariş verebilmek için siteye telefon numarası bırakılabileceği gibi doğrudan site üzerinden de ürün satın alınabilir. Bunun için hemen sipariş ver sekmesine tıklanır. Açılan yeni sayfada yer alan isim, soyisim, e posta adresi, telefon numarası, ödeme şekli, kaç tane ürün sipariş verileceği, teslimat adresi ve varsa sipariş mesajı ilgili alana yazılır. Ardından sözleşme ve bilgilendirme metni de okunup işaretlenerek sipariş tamamlanır.

Son dönemlerin en çok tercih edilen kozmetik ürünlerinden biri olan stick için üç farklı ödeme şekli belirlenmiştir. Genellikle insanlar internet alışverişlerinde kapıda ödeme şeklini daha çok tercih ettiğinden bu ürün için kapıda nakit ödeme ve kapıda kredi kartı ile ödeme seçenekleri bulunmaktadır. Bunun yanı sıra alternatif olarak havale ile ödeme seçeneği de seçilebilir. Bunlardan hangisinin kullanılacağı siparişi veren kişinin tercihine bağlıdır. Her bir ödeme şekli en güvenilir şekilde gerçekleşmektedir.  Revine yorumları kısmında neler denmiş bunlarda araştırılmalı ve buna göre de karar verilmeli bizce.

Bilindiği üzere internet üzerinde yapılan alışverişlerde ürün tutarına ek olarak kargo ücreti ödenir. Bu durum revine lifting stick alışverişleri için de geçerlidir. Bir ya da iki tane stick satın alınacağında ürün tutarına ek olarak on lira kargo ücreti de siparişe eklenir. Ancak müşteri memnuniyetini sağlamak adına üç ya da daha fazla sayıda verilen ürün siparişlerinde kargo bedelsiz olmaktadır. Bu indirimlerden ve kampanyalardan yararlanabilmek için ürünün resmi satış sitesi üzerinden sipariş verilmesi gerekir. Orijinal satış sitesinden verilen tüm siparişler yaklaşık üç iş günü içerisinde ilgili teslimat adresine sorunsuz bir şekilde teslim edilir.

Editör: TE Bilişim