Saçlardaki beyaz görünümü kapatmak veya farklı tonu uygulamak amacıyla kullanılan ürünlere saç boyası denir. Saç boyası genellikle kadınlar tarafından tercih edilen ürünlerdendir. Sprey, kalıcı boya gibi farklı ürün skalası mevcuttur.  

Saç boyası tercih ederken saç köklerine zarar vermeyen doğal içeriğe sahip saç boyalarını kullanabilirsiniz. Doğal içeriğe sahip saç boyaları diğer saç boyalarına oranla saçlara zarar vermez, saçlarda istediğini renk tonunun oluşmasını sağlar ve saçları besler. O halde gelin birlikte özel olarak geliştirilmiş Loreal ve Koleston saç boyaları çeşitlerine göz atalım…

Loreal Casting Creme Gloss

Amanyok içermeyen formüle sahiptir. Saçlara zarar vermeden beyazlarda optimum kapama sağlar. 28 şampuanlamaya kadar kalıcıdır. Saçlarınıza hoş bir koku sağlar. Krem formülü ile saçlarınıza parlaklık ve yumuşaklık sağlar. Yarı kalıcı saç boyası özellikle saçlarını ilk defa boyayacak olanlar için önerilmektedir. Kahve, sarı, kızıl her renk tonunu bulabileceğiniz geniş renk yelpazesi ile deneyenlerin beğenisini kazanmayı başarmıştır.

Koleston Saç Boyası

Her saç rengi için özel olarak geliştirilmiş ürün çeşitlerine sahiptir. Koleston saç boyası içeriğinde bulunan özel formül sayesinde saçları boyarken besler ve parlaklık kazandırır. Genel olarak özellikleri ise;

  • Saçlarda maksimum beyaz kapama sağlar.
  • Üstün ve yoğun renk kalıcılığına sahiptir.
  • Saçlarda kusursuz renk eşitliği sağlar.
  • Saçlara parlak bir görünüm katar.

Nasıl Uygulanır?

  • Saç boyalarını kullanmadan önce saçlarınızın kuru ve yıkanmamış olmasına özen gösterin. Böylece boya saçlarınıza daha hızlı nüfuz eder.
  • Saç boyasını ve glikol revelatörünü plastik veya cam bir kapta homojen hala getirerek karıştırın.
  • Karıştırdığınız saç boyasını önce diplere sonra uçlara gelecek şekilde uygulayın.
  • Kullanım talimatında belirtilen süre kadar boyayı saçlarınızda bekletin, ardından saçınızı iyi durulayın.

Siz de tüm Loreal saç boyası ve diğer çeşitleri Dermokozmetika’dan inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, kapıda ödeme ve hediyeni sen seç özellikleriyle hemen sahip olabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim