Basit saç problemleri bile insanın canını fazlasıyla sıkabiliyorken, saç kayıpları yaşam kalitesinin düşmesine neden olabilir. Saç ekimi, kadınlarda ve yoğun olarak erkeklerde görülen saç kaybı sorunun en iyi tedavi şeklidir. Emphair’de birçok modern teknikle uygulanan ekim işlemi sayesinde, saç kaybı en iyi şekilde tedavi edilir. Doğal saçlarına kavuşan hastalar, kısa sürede sosyal yaşamlarına devam eder.

Ortalama 7 - 8 saat süren ekim operasyonu greftlerin toplanmasıyla başlar. Toplanan greftler, ekim işlemine kadar özel solüsyonda bekletilir. Toplama işlemi bittikten sonra seçilen yöntemle ekim işlemine başlanır. Kullanılacak olan yöntemin firmanın yaptığı saç analizi ile belirlenir.

Saç Ektirmek Sağlığa Zararlı Mıdır?

Saç ektirme operasyonunun insan sağlığına bir zararı yoktur. Tam tersine, saç kaybı yaşayan kişilerin bu rahatsızlıkları giderildiği için mutlu olmalarını sağlar. İşlemin insan sağlığına doğrudan zararı olmasa da işlemin yapıldığı ortam koşulları ve işlemi uygulayan kişinin deneyimi bu süreç için çok önemlidir.

Operasyonda kullanılan cihazlar teknolojik modern cihazlardır. Fakat bu cihazların kullanım sertifikasına sahip kişiler tarafından kullanılması ve belirli bir deneyim kazanılmış olması çok önemlidir. Bu nedenle, saç ektirmek istiyorsanız, Emphair gibi, eğitim almış tecrübeli uzmanların bulunduğu ve tüm hijyen kurallarının uygulandığı bir merkezde yaptırabilirsiniz. Emphair, saç ektirme işlemleriyle hastalarının memnuniyetini ve güvenini kazanan merkezlerin başında yer alır.

Ekilen Saçlar Dökülür Mü?

Herkesin en çok merak ettiği konulardan bir tanesi de; ekilen saçların dökülüp dökülmeyeceğidir. Erkeklerde saç dökülmesine neden olan DHT hormonu ergenlik döneminde yoğun olarak salgılanmaya başladığı için saç dökülmeleri yaşanmaya başlanır.

Fazla miktarda salgılanan hormon saç kayıplarına neden olur. Ekilen saç köklerinde, DHT’ye duyarlı reseptörler olmadığı için saçlar dökülmez. Yalnız ekim işleminden önceki mevcut saçlarınızın dökülme olasılığı vardır. Hem mevcut saçları hem de ekilen saçlarınızı ömür boyu kullanmak için düzenli olarak PRP yaptırabilirsiniz.

Emphair’de yapılan PRP destekli saç ektirme işlemi ile hem ekilen saçların daha güçlü tutunması, hem de mevcut saçların daha güçlü ve parlak olması sağlanır. Firmanın uyguladığı yöntemler ve daha fazlası hakkında bilgi edinmek isterseniz de https://www.emphair.com/tr/sac-ekimi/ sayfasını inceleyebilirsiniz. İsterseniz de firmanın alanında tecrübeli olan uzmanları ile iletişime geçebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim