SALT Mühendislik proje yönetimi üzerinden alternatif enerji kaynakları olarak tercih edilmekte olan avantajlı yerden ısıtma sistemleri, tasarruf ve çevreyi koruma açısından da oldukça yararlıdır. Homojen ısı dağılımı ve ısı yalıtımı sağlayacak şekilde dizayn edilerek, hem uzun süreli bir kullanım sağlar, hem de iç mimaride geniş bir alanın olmasına etki eder.

Alttan Isıtma Sistemleri Tasarruf Sağlar!

Alttan ısıtma sistemler, evinizde, iş yerinizde ve diğer kullanım alanlarında enerji kaynaklarının ideal bir şekilde tüketilmesini sağlayacaktır. Katı ve sıvı kaynaklarla çalışmadığı için çevreyi korumakta olan bu sistem aynı zamanda faturalarının % 50 oranında düşürmesine yardımcı olacaktır.

  • Enerjinin bütün ortama homojen bir şekilde dağılmasını sağlar.
  • Hava sirkülasyonu yaşanmasını engeller.
  • Mekanın mimarisinde geniş bir alanın oluşmasını sağlayacaktır.
  • Beş yılda bir bakım ihtiyacı vardır.
  • Isı yalıtımı sağladığı için sürekli olarak ısı hissedilir.
  • Tek parça borular ya da kablolar kullanıldığı için güvenli bir kullanım sağlar.
  • Haşere oluşmasını engeller, toz ve kir birikimin en az seviyeye indirir.

Yerden Isıtma Sistemi Çevre Dostudur!

Çevre dostu olan yerden ısıtmalar, özellikle enerji kaynağının sorumsuz tüketimine karşı gelecek şekilde dizayn edilmiştir. Sürekli olarak ısınmaya ihtiyaç duymadan, ısının homojen dağılımıyla birlikte enerji kaynağının sürekli olarak çalışmasını engellemektedir. Hava sirkülasyonu yaşanmadan ısının belirli bir şekilde kalmasıyla birlikte, yakıt kullanımının da katı ya da sıvı yakıtlar olmamasıyla da doğrudan bağlantılıdır. Kış aylarında konforlu ve kaliteli bir ısınma sunacak, bakım hizmetiyle sizi fazla uğraştırmayacaktır. Enerji tasarrufu ve temizlik alanının oluşmasıyla birlikte zeminin de yıpranmayacağı bir sistem değildir.

Konforlu Bir Kış İçin Yerden Isıtma

Elektrikli, sulu borulu ve karbon filmi yerden ısıtmalarda, SALT Mühendislik sizlere uzun süre kullanabileceğiniz ideal bir montaj uygulaması yapacaktır. Kalite ve güvenli kullanım için sağlanacak olan tasarruflu ısınma yöntemlerinden biri olarak, zemin ısıtmalı sistemler, sizi hayal kırıklığına uğratmayacak, güneş enerjisi ve yüksek tasarruf oranıyla faturanızın da el yakmamasını sağlayacak ısı kaynaklarıdır.

Editör: TE Bilişim