Seslendirme hizmetleri, çeşitli film, belgesel ve reklam gibi çalışmalar ile telefon santral sistemleri için yapılmaktadır. Firma, müşterilerinden gelen tüm taleplere uygun çalışmaları yapmak için dünya dillerinin tamamında seslendirme hizmeti veriyorlar. Deneyimli sanatçıları ile uygun stüdyolarda kaliteli seslendirmeler yaparak, projenin içeriğine uygun en iyi çalışmaları ortaya koyuyorlar. İnternet sitesini incelediğinizde, santral seslendirme farklı dillerde seslendirme ve dublaj seslendirme gibi tüm hizmetlerin verildiğiniz görebilirsiniz.

Telefon Santralleri

Telefon santralleri, arayan kişiyi yönlendirme yaparak, aradığı bölüme ulaşmayı kolaylaştıracak şeklide tasarlanmıştır. Firmalar hizmet verdikleri sektörlere göre, santral sistemlerine Türkçe dışında farklı dillerde seslendirme yükleterek, arayan tüm müşterilerine en iyi hizmetleri vermeye çalışırlar. Seslendirme hizmeti veren bu firma, tüm dillerde profesyonel seslendirme hizmeti verdiği için telefon santralleri içinde özel çalışmalar yapıyorlar. Telefon santral cihazlarının markalarına göre, özel metin hazırlıkları yapıyorlar ve seslendirme yaparak, firmaların santrallerinin farklı dillerde kullanılmasını sağlıyorlar. Yurtdışı bağlantılı çalışan firmaların, bu sisteme büyük ihtiyacı vardır. Yurtdışından arayan müşterileri kendilerine, hiç sorunsuz olarak ve istedikleri bölüme kısa sürede bağlantı yapabilmelidir.

Seslendirme Hizmetleri

Telefon santralleri için hem bayan hem de erkek sanatçılar ile seslendirme yapıyorlar. Telefon santrallerinde genellikle bayan sesi tercih edildiği için firma, tecrübeli bayan sanatçıları ile tüm marka telefon santralleri için seslendirme metinleri hazırlıyorlar. Bu işlemleri yaparken, firmaların, kurum için yönetim şemasına göre belirlenmiş, telefon hatlarının kullanımına göre yönlendirme yapıyorlar. Arayan kişiler, santralde ilk önce seslendirme yapılan yabancı dillerden isteğinizi tuş kombinasyonu üzerinden seçebiliyorlar. Doğru yapılacak olan seslendirme, müşteriyi fazla bekletmeyecek ve kişinin istediği yere bağlantı yapmasını sağlayacaktır.

Ajans Seçimi

Seslendirme işlemleri profesyonellik isteyen işlerdir. Firma web sitesi üzerinden, hangi seslendirme türü için nelere dikkat edilmesi gerektiği gibi birçok konuya yer veriyor. Doğru ajansın seçilebilmesi için, firmanın kurumsallığına, seslendirme kadrolarına, daha yaptığı çalışmalara, tek bir alanda değil tüm alanda seslendirme yapan ve hizmeti size en kısa sürede sunabilecek firmaları seçmelisiniz. https://www.yabancidilses.com/ sitesi üzerinden hizmet veren firma, telefon santralleri, belgesel, reklam, film gibi tüm alanlarda geniş kadrosu ile kaliteli hizmet verdiğini göstermektedir.

Editör: TE Bilişim