Migros, Bayram’da misafirlerinin ağızlarını tatlandırmak ve bayram ziyaretlerinde lezzetli bir hediye götürmek isteyenler için şeker, çikolata ve lokumlarda 24 Ağustos - 6 Eylül 2017 tarihleri arasında geçerli bir kampanya hayata geçirdi. Birçok marka ve çeşitte sunulan avantajlı fiyatların yanında Money Club özellikle kartlarıyla tek seferde 30 TL ve üzeri alışveriş yapanlara 5 Money, Money Bonus kredi kartı ile ödeme yapanlara ise 10 Money hediye ediyor.

Bayram alışverişi için Migros’u tercih edenler, kazandıran kampanyalar ve indirim fırsatları ile bayram sofralarına tatlandırırken aile bütçelerine katkı sağlıyor. Money Club Kart veya Money Club özellikli kartlarıyla bayramlık çikolata ve şeker ürünlerinden tek seferde 30 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes 5 Money, Money Bonus kredi kartı ile ödeme yapanlar ise 10 Money kazanıyor. 24 Ağustos - 6 Eylül 2017 tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında birbirinden farklı markaların birbirinden lezzetli çikolata ve şekerlemeler en iyi fiyatlarla Migros mağazalarında olacak.

Bayramın tadı yine Migros’ta çıkacak

Bayram alışverişinde bol çeşidi Migros kalitesi ve iyi fiyat avantajıyla sunan Migros, drajeleri 4,45 TL’den, şekerleri 2,95 TL’den, madlen çikolataları ise 4,50 TL’den başlayan özel fiyatlarla müşterileriyle buluşturuyor.

Bayramların bir diğer sembolü haline gelen lokumlarda da kampanya gerçekleştiren Migros sade, güllü, fındıklı, fıstıklı, çikolata kaplı olmak üzere farklı marka ve çeşitlerde lokumları mağazalarında satışa sundu. Lokum çeşitleri 6,45 TL’den başlayan fiyatlarla ağızları tatlandıracak.

Bayram alışverişinde de gördüğünüze inanın

Migros, yeni “Gördüğünüze İnanın” kampanyasını da bayram alışverişine uygun ürünlerle hazırladı. 28 Ağustos’ta 60 TL ve üzeri alışveriş yapan Money Club Kart üyeleri, 1 litrelik Selin kolonyaya 16,90 TL yerine 5 TL’ye, Selin parfümlü kolonya ve peçete setine ise yine 16,90 TL yerine 5 TL’ye sahip olma fırsatı yakalayacak. Aynı kampanya kapsamında 29-30 Ağustos tarihlerinde 376 gr Nestle Madlen çikolata 21,95 TL yerine 7 TL, DVN Madlen Çikolata ise 21,90 TL yerine 7 TL fiyatıyla bayram alışverişi yapanları sevindirecek.

Editör: TE Bilişim