Derideki çatlaklar ve selülitler kadınların en çok korkulan cilt sorunları arasında yer alıyor. Ciltte oluşan bu deformasyonlar ilerlemeye devam ettikçe makyaj ürünleriyle de kapatılamayacak boyutlara ulaşıyor. Gebelik, hızlı kilo alıp verme, ciltte kolajen lif eksikliği ve az su tüketilmesi sonucu daha çok kadınlarda görülen cilt çatlakları Sinoz Biomarks Çatlak Kremi ile artık sorun olmaktan çıkıyor.

Her 3 kadından 1’inde görülen cilt çatlakları ve selülitler genellikle karın, kol ve bacak bölgelerinde oluşuyor. Bu soruna karşı gözle görülür şekilde sonuç almak için de erken müdahale etmek, dar kıyafetler giymemek ve özel olarak formüle edilen kremlerle cilde masaj yaparak uygulamak gerekiyor.

Sinoz Kozmetik tarafından üretilen Biomarks Çatlak Kremi, ihtiyaç olan bölgeye günde 1 kez masaj yapılarak kullanıldığında bu soruna etkili bir çözüm sunuyor. Lavanta, gojiberi ekstresi, shea yağı, biberiye, kakao yağı, soğan kabuğu ekstresi, aynı sefa, meyan kökü ekstresi ve P1 vitamin içeren Biomarks çatlak kremi, kadınları bitki kürü hazırlama zahmetinden ve estetik operasyonlardan kurtarıyor.

Editör: TE Bilişim