Bruce Willis’in eşi Emma’ya olan aşkının verdiği ilham ile ortaya çıkan Lovingly, benzersiz aşk ilanı kadar tutku ile dolup taşan bir koku olma özelliği taşıyor.

Sandal ağacı ve misk, kokuya sıcaklık ve romantizm katarken beyaz çiçekler ile taze narenciye meyvelerinden oluşan bir buketin nefis kokusu etrafınızı aşkla saracak.

Siz de ona olan sevginizi Lovingly ile göstererek ne kadar özel olduğunu hissettirin!

Lovingly by Bruce Willis Eau de Parfum Fiyatı 50 ml: 115,90 TL

Bruce Willis Personal Edition iz bırakan çarpıcı kokusu ile eşsiz bir hediye olacak.

Karizmatik ve kendinden emin erkekler için: Bruce Willis Personal Edition

LR Health & Beauty, dünya çapındaki en başarılı ve sevilen aktörler arasında yer alan Bruce Willis ile birlikte onun kişiliğini, ifade yönünü ve karakterini anlatan eşsiz kokusu Bruce Willis Personal Edition ile sevgilinizin kalbini tekrar çalmak için geliyor.

Romantik notalar bir tutam tütün ile eşsiz bir erkeksi zerafet yakalarken, narenciye ve karabiber taze bir görünüm kazandırıyor. Deri akorlar, değerli ud içeren ve Bruce Willis’in özel tarafını yansıtan bu güçlü temel, eşsiz bir kokuya imza atıyor.

Bruce Willis Personal Edition Eau de Parfum Fiyatı 50 ml: 115,90 TL

Ona mükemmel tıraş keyfi için LR Aloe Via Erkek Bakım Ürünleri’ni hediye edin!

Canlı ve bakımlı bir erkek cildine sahip olmak artık çok kolay!

LR Aloe & Via Erkek Bakımı Ürünleri, nemlendiren Aloe Vera yaprak jeli ve sakinleştiren aynı safa özü bileşimi sayesinde erkek cildini rahatlatıyor.

Her cilt tipine uygun Aloe Vera Tıraş Köpüğü, Aloe Vera Tıraş Jeli, Aloe Vera Tıraş Sonrası Bakım Balsamı ve Aloe Vera Anti Stres Yüz Kremi ile cilt pürüzsüz ve yumuşacık olurken onun tüm bakım ihtiyacını karşılıyor.

Her gün yapılan tıraş sonrası deforme olan cildi onararak bakım sunan Aloe Via Erkek Bakım Serisi, etkili ve keyifli bir tıraş için erkek cildini tazeleyerek stresten arındırıyor. Cildi nem ile besleyip tıraş esnasında ve sonrasında keyifli anlar yaşatıyor.

Aloe Vera Tıraş Köpüğü Fiyatı 200 ml: 32,90 TL

Aloe Vera Tıraş Jeli Fiyatı 150 ml: 32,90 TL

Aloe Vera Tıraş Sonrası Bakım Balsamı Fiyatı 100 ml: 32,90 TL

Aloe Vera Anti Stres Yüz Bakım Kremi Fiyatı 100 ml: 49,90 TL

Editör: TE Bilişim