Ankara Siteler’de iki kardeş’in kurduğu mobilya firması yeni pazarları olarak İngiltere’yi hedefliyorlar. Bir çok dış ticaretçinin hayallerini süsleyen ülkelerden biri olan İngiltere ile çalışmak için gerekli çalışmaları bitirmek üzere olan Sitelerin önde gelen masa ve sandalye üreticisi firma şu anda sitelerde bir fabrika ve sitelerde 3 showroom ile Ankara Siteler’de müşterilerine hizmet vermekte.

Ülkemizin refahı için ihracatın şart olduğunu söylüyorlar İsmail Ramazanoğlu ve bu çalışmalar için gerekli çalışmaları sergileyen oğlu Oğuz Ramazanoğlu ‘’bu çalışmalarımızdan sonra İngitere’de açılan hemen hemen her cafe masa sandalye ihtiyaçlarını bizden karşılayacak… İngiltere’deki bizim gibi özel üretim gerçekleştiren firmalar çok uçuk fiyatlara çalışmaktadır. Biz sadece yeni açılacak cafe ve restoranlar için mobilya üretmeyi hedefliyoruz bu hedefimizde fiyatlarımızı uçuk seviyelerde tutma hevesinde değiliz. Elimizden geldiğince Türk ürünlerini yurtdışında yayma ve ülkemiz insanlarının güler yüzlü ticaretini yurtdışına tanıtma taraftarıyız.’’ diye sözlerini tamamladı.

Ürünlerinden Ankara cafe masa sandalye ‘lerin büyük rağbet gördüğünü belirten firma, bunun sırrının tamamen müşteri odaklı çalışmada yattığını belirtmekte. Cafelerin yoğun kullanımları göz önünde bulundurularak tasarlanan ve üretilen güçlendirilmiş cafe mobilyası ürünlerini kullanan ve memnun kalan firmaların birbirlerine tavsiye etmesi ile işlerinin bir anda büyüdüğünü ve cafe esnafların da bu konuda bilinçlenerek uygun fiyatlı ürünler yerine tek seferde sağlam cafe mobilyalarına yatırım yapmayı tercih ettiklerini belirttiler.

İngiltere’ye gerçekleştirilecek açılım İngiliz vatandaşı olan Teyze oğulları ile gerçekleştirdikleri bir sohbette söz konusu olarak başlamış… Sonrasında tasarım departmanını İngiliz Mobilya’larını incelemesi için görevlendirmişler İtalyan tasarımlarına benzer fakat orjinal ürünler 3 boyutlu ortamlarda tasarlandıktan sonra seri üretim için kalıplar hazırlanmış ve bu sayede İngilizler için cafe masa sandalye modelleri gerçekleştirilmiş. Coventry’de açtıkları mini showroom ile ürünlerine olan ilgi alakayı ölçümlemişler. Ürünlerinin bölge halkı tarafından sevildiğini ve en sevilen modellerin hangileri olduğunu belirleyen firma yetkilileri önümüzdeki yıl içinde daha merkezi noktada daha büyük bir showroom ve stoklanmış favori ürünler ile satışlarını artırmayı hedefliyor.

Editör: TE Bilişim