Yazın sıcak ve güneşli günlerine veda, sonbahar ile yeni başlangıçlara adım atma zamanı artık. Yeni başlangıçlar için sonbahar size renksiz ve soğuk geliyorsa değişime evinizden başlayabilirsiniz. Art Design'ın art deco modelleriyle yaşam alanlarını göz alıcı hale getirerek sonbahara renkli bir dokunuşta bulunmak mümkün.

Avantgarde ve modern modellerinin yanı sıra art deco modelleriyle de öne çıkan Art Design ile evinizi konforlu ve şık hale getirebilirsiniz. Mobilya sektöründe tasarım ve kalite anlayışını, rahatlık ve konforla birleştiren Art Design modelleri, sonbaharın ruh halini renklendiriyor.

Rengi ve kumaşı ile şık konfor

Art deco tarzının formları ile tamamen 1. sınıf gürgen ağacından ahşap olarak üretilen Pera Berjer’in cilası gümüş yaprak varak. Hem sezonun trend rengi lacivert hem de ipek saten kumaşı ile mekanlarınıza şıklık ve konfor getirecek.

Klasik tarzın zarif hali

Ahşap üzerine el işçiliğinin sanata dönüştüğü Louis Berjer, siyah lake cilası ve zümrüt rengi kadife kumaşı ile dikkat çekiyor. Klasik tarzın zarif çizgilerinin bir araya geldiği bu özel berjer size tarihte yolculuk yaptıracak bir tasarıma sahip.

El işçiliği ön planda

Modern tarzın ergonomi ile birleştiği ve tamamen el işçiliğinin öne çıktığı Plaza Sandalye, lake cilası, kadife kumaşı, rahatlık ve sadeliğin yanında döşemede kullanılan kabaralar ile evinizde şıklığın tanımı olacak.

Minimalist konfor

Ahşap kısımlarında ceviz ağacının kullanıldığı deri kaplama Luna Berjer, minimalist ölçüleri ve sıcak renk seçimi ile bulunduğu ortamı ısıtırken konfor ve rahatlığı beraberinde getiriyor.

Editör: TE Bilişim