Sosa'nın geçtiğimiz hafta yaşadığı sakatlık sonucu aniden hastaneye kaldırılması oldukça endişe yarattı. Fenerbahçe milli takımında yerine Caner Elçin'in bir süre yer aldığı Sosa iyileşme sürecini sonlandırdığını ve maçlara katılacağını açıkladı. Bu durum 1xbet üyelerini sevindirdi. Ayrıca sistemi artık daha kolay. Yakın zamanda 1xbet yöneticileri yeni düzenleme ile 1xbet giriş sistemini tamamen değiştirecek.

Sosa Maçlara Katılım Sağlayabilecek Mi?

Yapılan açıklamalar sonrasında Sosa'nın durumunun kritik olduğu açıklanmış ve Caner Elçin bir süre Fenerbahçe'de Sosa'nın yerin oynamıştı. Fakat son karar ile Sosa'nın maçlarda yer alabileceği üzerine açıklamalar yapıldı. Böylece 1xbet giriş ve üyeleri rahat nefes aldı. Ankara Birliği maçı öncesinde Sosa'nın güzel haberinin Fenerbahçe trafına ulaşmış olması takımda güzel bir hava yarattı. En değerli oyuncular arasında yer alan Sosa, bu güzel haberi ile takımının moralini mükemmel düzeye çıkarmış durumda.

Erol Buluttan Sosa Sevinci

Geçtiğimiz günlerde küçük bir sakatlık geçiren Sosa'nın maçlara katılamaması nedeniyle oldukça mutsuz ve endişeli olan Erol Bulut şuan Sosa Sevinci yaşıyor. Maçlara ara veren Sosa'nın yapılan tedavisi sonlandı ve Ankara Birliği maçında maçlar katılacağı açıklandı. Arjantinli futbolcu yaşanan sakatlık sonrasında yaptığı açıklamalarda bir an önce iyileşip sahalara dönmek istediğiniz açıklamıştı. Ayrıca 1xbet taraftarları da bu duruma 1xbet yatırımları yaparak destek olmaya çalışıyorlar.

Editör: TE Bilişim