Bankaların müşterilerine acil durumda hesaplarına tanımladıkları nakit avans ihtiyacı, faiz oranları ile hesaplanmaktadır. Tüm bankaların farklı olarak sunduğu taksitli nakit avans işlemlerinde ödemeler, belirlenen şartlara göre yapılmaktadır. Zor zamanlarınızda imdadınıza yetişen taksitli nakit avans için bankanızla iletişime geçerek, bilgi alabilirsiniz.

Nakit avans, bankaların müşterilerine sağladığı önemli bir hizmettir. Acil ihtiyacınızda bankanızın hesabınıza tanımlattığı bu parayı hesaplama işlemi ise faiz oranlarına göre yapılır. Tüm bankaların müşterilerine sağladığı bu imkandan yararlanmak için bankanızın yetkilileri ile görüşmeniz yeterlidir. 2020 yılında taksitli nakit avansta uygulanan en yüksek faiz oranı ise %1,40’tır.

Taksitli Nakit Avans İşlemleri

Zor zamanda bankadan ihtiyacımız için aldığımız para, nakit avanstır. Bankaların zor durumda müşterilerinin hesabına tanımladıkları nakit avans, hesaplama işleminin ardından verilmektedir. Bu işlemde her bankanın farklı faiz oranı ile yaptığı nakit avans hesaplamasında Ziraat bankası, 3 farklı etkeni dikkate almaktadır. Garanti bankası ise nakit avans hesaplamasında müşterisinden ücret talep etmez ve ücreti hesaptan keser.

Taksitli nakit avans hesaplama işleminde Cardfinans’ta farklı etkenler uygulamaktadır. 6-9-12 aya kadar ödeme yapabileceğiniz bu işlem için önceden bankanızla görüşme yaparak daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Bu işlemde bankanız, faiz oranı uygulamakta ve belirlenen hesaplamaya göre ödeme planı çıkarılmaktadır.

Worldcard – Yapıkredi Nakit Avans Hesaplama

Taksitli nakit avans, ihtiyacınız olduğunda bankanızdan alabileceğiniz tutardır ve faiz oranını göre ödeme işlemi yapılır. Bu konuda Ziraat bankası ve Garanti bankası daha avantajlı bir fırsat sunmaktadır. İşlem ücreti talep etmeyen bu bankalardan aldığınız taksitli nakit avans %1,40’tır. Worldcard ve Yapıkredi bankası ise bu işlemde ücret talep etmektedir. Bu durumda nakit avans için bankaya ödeyeceğiniz aylık tutarda faiz oranı %1,68 civarı olur.

Taksitli nakit avans hesaplamak için: https://www.kredivepara.com/taksitli-nakit-avans-hesaplama/

Editör: TE Bilişim