Yaz aylarını süsleyen tatillerin bir parçası da tankini modelleridir. Vücudu saran yapısı ile bir beden küçülmek mümkündür. Vücut hatlarını ortaya çıkaran ve kıvrımlı bir görünüm sunan tankini modeller kadınların vazgeçilmezi olarak karşımıza çıkıyor.

Takım şeklinde olan tankiniler alt ve üst bölümden oluşur ve vücudu saran bir korse gibidir. Bu özelliği sayesinde serin esintiye karşı güvenli bir duruş sağlayacaktır. Tamamen vücudu sarmalayan modellerin dışında dekolteli modelleri de mevcuttur. Kumaşların esnek ve hızlı kuruması da ekstra bir avantaj sağlıyor.

İddialı Tankini Modelleri

Tankini modellerinin vücudu saran yapısı itibariyle oldukça iddialı bir görünümü saten vardır. Fakat dekolteli ve şortlu modelleri de oldukça iddialı bir görüntü sağlar. Plajda oldukça havalı bir imaj yaratır. Tankini modellerinin oldukça geniş bir yelpazeye sahip olması fiyat konusunda da değişkenlik göstermesine neden olur. Her sezon yenilenen modelleri ile oldukça tarz bir üründür. Her tarza hitap eden modelleri mevcuttur.  Tasarım ve tarz ürünler için https://www.argento.com.tr/tankini-5 adresine göz atabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim