“Her Gün Mobilya Fuarı” anlayışı ile açılan İnegöl Mobilya Ticaret Merkezi (İMOTİM), küçük ve orta büyüklükteki mobilya üreticilerinin uluslararası firmalarla iletişime geçmesinde köprü vazifesi görmeye devam ederken İMOTİM Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Temelli konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bülent Temelli’nin açıklaması şöyle: “Seyran firma sahibi Mahmut Yaran ve kardeşlerinin girişimi ile kurulan İMOTİM, mobilya fuarı konsepti ile mobilya firmalarının müşterilere kolayca ulaşabileceği bir platform sunuyor. Bünyesinde 150 firmayı barındırmakla birlikte 3 bin kişiye istihdam sağlayarak 40 bin metrekare alan içerisinde hizmet veriyor. Restaurant, mescid, çocuk oyun alanı, otopark, güvenlik ve temizlik hizmetleri ile İMOTİM ziyaretçilerine kolaylıklar sağlıyor.”

“Birlikte Büyüyelim mottosu ile çıktığı bu yolda İMOTİM’de faaliyet gösteren firmaların ortak tanıtımının yapılması, üreticilerin kalite standartlarına uygunluğunun denetlenmesi ve haksız rekabetten doğabilecek sorunların ortadan kaldırılması konusunda İMOTİM yönetimi tüketiciye garantör olacaktır’’ diyen Bülent Temelli, aynı zamanda İMOTİM’in mobilya sektörüne yeni bir soluk getireceğini vurguladı.


Temelli açıklamasında fuar kültürünü mağazacılık anlayışı ile birleştirerek bu sayede çeşitli firmaları tüketici ile en kısa yoldan buluşturmayı amaç edinen İMOTİM’in, İnegöl’ün mobilya sektöründeki hızlı gelişiminin somut bir göstergesi olduğunu da belirtti.

Editör: TE Bilişim