İş değiştirme, eğitim ya da başka sebeplerle birçok kişi evini değiştirmek zorunda kalıyor. Taşınma süreci eğer doğru kişilerle çalışılmazsa bir zulme dönüşüyor. Zamanında taşınamama, eşyaların kırılması hatta eksilmesi gibi sonuçlarla sık sık karşılaşılıyor. Bu gibi sorunların önüne geçmek için ise seçtiğiniz firmayı ayrıntılı bir şekilde incelemelisiniz. Firmamız kuruluşundan bugüne kadar taşıma hizmetlerindeki başarılı sonuçlarla tanınıyor. Piyasadaki fiyatlardan daha ucuz fiyata bir taşıma gerçekleştiriyor ve taşıma sırasında tüm eşyalarınızı firmamızın garantisi altına alıyoruz.

Asansörlü Taşıma Hizmeti

Günümüzde birçok bina oldukça yüksek katlardan oluşuyor. Yüksek katlı binalardan eski klasik yöntemlerle taşıma yapılması da doğal olarak imkansız hale geliyor. Firmamız, taşınacağınız katın yüksekliği ne olursa olsun asansörlü taşıma sistemi sayesinde taşınma işleminizi kolay bir şekilde yapıyor. Asansörümüz güvenli bir şekilde kamyonumuza ve dairenize kurularak taşıma işlemine başlanıyor. Trabzon evden eve Taşıma işlemi sırasında eşyalarınızın zarar görmemesi için de eşyalarınız asansöre sabitlenerek taşıma yapılır. Otomatik sistemle insan gücüne fazla gerek kalmadan eşyanız eski dairenizden yeni dairenize teknolojik bir şekilde aktarılır.

Eşyaların Paketlenmesi ve Yeniden Kurulumu

Mobilyalarınız ve beyaz eşyalarınız kolayca çizilebilecek eşyalardır. Bu nedenle de taşıma hizmeti yapılmadan önce özenle paketlenmelidir. Baloncuklu paketlerimiz sayesinde hiçbir eşyanız çizilmemekte ve kırılmamaktadır. Eşyalar önce yerlerinden sökülür ve her bir köşesi kapanacak şekilde baloncuklu poşetler ile sarılır. Ayrıca kırılacak eşyalarınız için de özel paketlerimiz mevcuttur. Trabzon evden eve nakliyat hizmeti sunan Özge Nakliyat tarafından eşyalarınız yeni yerinize taşındıktan sonra paketleri açılır ve istediğiniz düzene göre yerlerine yerleştirilir. Böylece taşınma işleminiz sırasında hiçbir şekilde yorulmazsınız.

Güvenlik ve Sigorta

Eşyalarınız özel paketleme malzemeleri ile paketlenmekte ve yine düzgün bir biçimde kamyonlarımıza yerleştirilmektedir. Asansörlü taşımanın en iyi özelliği eşyalarınızın zarar görmemesi olmakla birlikte bazen eşyalarınız zarara uğrayabilir. Böyle durumlarda firmamız eşyanızın değeri neyse anında nakit olarak ödemesini yapmakta ya da isteğinize göre ödeyeceğiniz taşıma ücretinden düşmektedir. Böylece Özge Nakliyat’ın sunduğu Evden eve Trabzon eşyalarınızın düşük ihtimal de olsa zarar görmesi durumunda maddi olarak hiçbir kayıp yaşamazsınız. Daha fazla bilgi ve taşınma randevusu almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Daha detaylı bilgi için : ozgenakliyat.com

Editör: TE Bilişim