Tufan İletişim Cep Telefonu Ekran ve Cam Değişim Hizmeti

Cep telefonları hayatımızın her noktasında yanımızda... Öyle ki cep telefonumuz olmadan dışarıya çıkmayı bırakın oda bile değiştiremiyoruz. Her işimizi mobil cihazlarla gördüğümüz günümüzde cep telefonumuzun bir gün bile bozulmasını kabul edemiyoruz. Tufan İletişim kullanıcıların cep telefonu tamiri mağduriyetini gidermek amacıyla yıllar önce yola çıktı.

Türkiye’de cep telefonu tamiri sorunlarında Tufan İletişim yanınızda!

Cep telefonu için telefonunuzu ücretsiz kargo sistemimizle bize gönderebileceğinizi biliyor musunuz? Mobil cihazınızı teslim aldıktan sonra hemen sizinle iletişime geçip sıkıntıları hakkında detaylı bilgiyi veriyoruz. Cep Telefonu tamirinde her adımı şeffaf bir şekilde atarak zamanın hızlı aktığı çağımızda sürekli ekipmanlarımızı yeniliyoruz.

Vizyonumuz ve Misyonumuz

Tufan İletişimin ilk amacı cep telefonu tamirinde müşterilerin oturdukları yerden cep telefonlarını tamir ettirmenin rahatlığını yaşamalarını sağlamaktır.

Cep telefonu tamirinde ülkemizin en tecrübeli cep telefonu servisi olarak kaliteden taviz vermeden çözüm odaklı hizmet üretmeye çalışıyoruz. Cep telefonu tamirindeki gelişmeleri takip ederek servisimizi teknolojiyle besliyoruz.

Her geçen gün hedefine emin adımlarla yürüyen firmamız ülkemizde sıkıntılı olan “tamir sonrasında hizmet” sektöründe de öncü kuruluş olma hedefindedir. Ülkemizde cep telefonu tamirinden sonra garanti veren tek kuruluş olmamız bu hedefimizi ne kadar sağlıklı yaptığımızı gösterir.

Müşteri memnuniyeti esas hedefimizdir!

7/24 hizmet prensibiyle hareket eden firmamız müşteri memnuniyetini esas alarak müşteri memnuniyetini maksimum seviyede tutmayı hedefler. Bunun için küçük büyük demeden tüm sorunlarınıza derhal çözüm üretiriz.

Tufan İletişim cep telefonu tamirinde Kadıköy’den bütün Türkiye’ye açılan global bir şirket olma hedefine adım adım yaklaşmaktadır. Bunun için yakın uzak demeden tüm ülkeye hizmet vermenin gayreti içindeyiz. Türkiye’nin neresinden olursanız olun bize rahatlıkla ulaşabilir, ücretsiz kargo hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Cep telefonunuz bize ulaşır ulaşmaz derhal sizinle irtibata geçen ekibimiz aynı gün içinde arızalı cihazınızı tamir ederek yine kargo ile tarafınıza gönderir.

Unutmayın! Tufan İletişimde geliş ve gidiş bütün kargolar ücretsizdir.

Bizi biz yapan diğer bir özelliğimiz de güvenli bir şekilde havalı ambalaj sistemi kullanmamızdır. Çünkü cep telefonunuzun ezilme, kırılma gibi zararlar oluşmadan size ulaşmasını amaçlıyoruz. Amacımız cep telefonunuzun tamirden sonra da en kaliteli şekilde kullanmanızı sağlamaktır.

İletişiminiz bol, hattınız açık olsun..!

REFERANSLARIMIZ:

TURKCELL,VODAFONE,TÜRKTELEKOM,KVK,GENPA,TELPA,BAŞARI,BİZTECH,BORA

Editör: TE Bilişim