Türkiyenin en çok likit satan markası buharkeyf yeni likitleri ile karşınızda. Buharkeyf Kimdir? 2016 yılından bu yana şikayetsiz ve binlerce müşteriye satış yapmış olan buharkeyf türkiye’nin en çok satan sitesi olarak tanınmaktadır. En uygun fiyatlar ile 60ml olarak satışını yaptığı likitleri türkiyenin dört bir yanında kullanılmakta. Buharkeyf şikayeti olmayan tek firma olarak günümüzde satış yapan ender siteler arasındadır. Elektronik sigara ve e likit konusunda binlerce insana satış yapmasının yanı sıra 7/24 destek ve satış sonrasındaki destek ekibi ile oldukça gözde bir firma. Şikayet almamasının sebebi olarak gösterilen ilgi ve duyarlılık, firmanın elemanlarının verdiği hizmet müşterilerin oldukça hoşuna gitmekte. Yeni likit furyasına katılmış olan buharkeyf bugüne kadar 1000’den fazla kampanya yaptı, 4600 adet sipariş gönderimi ile türkiye de ilk 3’de olan bir şirket. Yeni likitleri ilede oldukça dikkat çekmiş bulunmakta.

Nedir bu yeni likitler ?

Evet sizleri duyar gibiyiz, yeni likitler gene 60ml olarak satışa sunuldu. En güncel aromalar ile derlenen bu likitler buharkeyf’in 2 yıllık tecrübesi ile oluşan likitler. Yani beğenmeniz yüksek olası olan bu likitler 60ml olarak ve sabit fiyat 40TL olarak satışa sunulmuş. BK Likitleri olarak markalanan ürünler, 75 çeşit ile türkiye piyasasında eşi görülmemiş bir giriş yaptı.

Likit Çeşitleri?

Alkol Serisi , Meyve serisi , pastane serisi, kahve serisi , sakız serisi ve mentol serisi olmak üzere çeşitler bölünmüş durumda. Müşterilerimizin yorumları ve fikirlerini alarak oluşturduğumuz BK likitleri şuanda 25 çeşit ile satışa başladı. Kırmızı şarap, beyaz şarap, baileys , jack ve chivas gibi ürünler alkol serisinde yayınlanmakta, hatta rakı bile var Meyve serisi henüz bitmesede şimdide ön sipariş oranı çok yüksek. Pastane serisinde ise bir çok kurabiye ve bisküvi çeşidi yayına verildi. Bir çok likit çeşidi bulunan sitemizde 150TL üstü ücretsiz kargo uygulanmakta. Ayrıca 4 alana 1 bedava kampanyasıda sürekli olarak aktif durumda. Ayrıca piyasanın en bilinen ve en çok tercih edilen , buharkeyf’de satışa sunuldu. Geçen hafta satışa sunulan natura marka likitler şuanda müşteriler tarafından oldukça beğenilmekte. Yaklaşık 30 çeşit ile satılan natura hexocell likitleri , %100 orijinal ve en uygun fiyat garantisi ile satılmakta. Bir başka konumuz ise, elektronik sigara alıcıları son zamanlarda oldukça dolandırılmakta ve insanlar halen daha ucuz ürün peşinde koşmakta. Bizler sürekli olarak blog sayfamızda dolandırıcıları ifşa etsekde insanların bu tuzaklara düşmesini engelleyememekteyiz. 300 liralık ürünlerini 200 TL satışa sunan sitelerden almamanız gerektiğini yüzlerce kez anlattık. Oradaki fiyatları gören müşteriler canlı destekten bize bağlanarak bizim neden pahalı sattığımızı sorgulamakta. Sorgulanan bu olaylarda, ürünler her zaman $ olarak gelmekte. Günümüz türkiyesin’de ise sürekli artan döviz ve kur olayları elektronik sigara fiyatlarınıda oldukça arttırmakta. Her müşterimize bu bilgileri ver sekte , dolandırıcıların fiyatları çok uygun olması sebebi ile müşteriler halen daha o sitelere yönlenmekte. Haftada en az 4 kere karşılaştığımız bu durumda insanlara elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışmaktayız. Bizlerin sizlere naçizane tavsiyesi kesinlikle fiyatlara aldanmamanız ve destek alabileceğiniz güvenilir sitelerden alışveriş yapmanızdır. Elektronik sigara ve coil konusunda ise orjinallik ve süreklilik müşteriler için önemlidir. Devamı olmayan ürünleri almamanızı öneririz. Buharkeyf olarak sizlere 7/24 canlı destek ve whatsapp hattımızdan destek vermeye her zaman hazırız. Gelecek hafta ise joyetech likitleri satışa sunmayı düşünmekteyiz. Takipte KALIN !    

Editör: TE Bilişim