Türkiye’nin en güvenilir likit markası Likit Servisi en çok satan likitleri ile sizleri bekliyor. Likit Servisi 2014 yılından itibaren sektörde adını şimdiye kadar hiç şikayet almayarak sektöre adını altın harflerle yazdırmayı başarmıştır. Günümüzün en popüler likit satış sitesi olarak anılmaktadır. En ucuz fiyat garantisi ile 10ml den 180ml değişen şişe boyutları ile dünyanın en popüler likitlerini satmaktadır. Şikayeti olmayan Türkiye’nin ilk likit satış sitesi olan Likit Servisi güvenilir alışverişin yanı sıra online müşteri desteği ile müşteri memnuniyetini üst sıralarda tutmaktadır.

Elektronik sigara likit ve yedek parça konusunda zengin ürün arşivi ile en çok satan likitleri en uygun fiyat garantisi ile sunuyor. Likit sektöründe en çok satan likitler için sayısız kampanyası, 5500 adetten fazla ürün satışı ile Türkiye’de ilklere imza atmıştır. Çok satan ve Premium likitleri ile dikkatleri çeken Likit Servisi kapıda ödeme kolaylığı ile kullanıcıların güvenini kazanmıştır.

En Çok Satan Premium Likitler

Tüm dünyada ve Türkiye’de popülerlik kazanmış zengin ve doğal bileşenlerden oluşan kaliteli likitler buhar severlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Dünyanın en çok satan likitleri en uygun fiyatlarla Likit Servisinde. Peki, bu likit markaları hangileri;

  • One Hit Wonder Likit Serileri
  • Cuttwood Likit
  • MilkyConesVapory
  • Naked
  • Dinnerlady

Ve daha fazla popüler likit markası en çok satan likit çeşitleri ile sizlere hizmet vermektedir. Uygun fiyatlı ve kaliteli likit grubu ile adından sıkça söz ettiren Likit Servisi ayrıca evyap grubunda da geniş ürün yelpazesine sahiptir.

Dünyada kullanılan en kaliteli aroma markalarının farklı boyutlardaki aromaları ile likitini kendisi yapan profesyonel kullanıcılara da hitap etmektedir.

Likit Çeşitleri

Likit Servisi olarak tüm likit çeşitlerinin satışını yapmaktayız. Piyasaya girdiği andan itibaren güvenilir alışveriş imkanı ile bugün binlerce mutlu müşteriye sahiptir. Elektronik sigara cihazlarında kullanılan tüm likitler kolay ödeme yöntemi ile satıştadır. Kapıda nakit veya kartla ödeme yaparak güvenli ödeme yöntemlerinden yararlanabilirler. İthal olan tüm ürünlerde uygulanan döviz kuru farklarını Likit Servisi ürünlerine uygulamıyor. Her bütçeye hitap eden fiyatlarla ile likit alışverişlerinde mutlu müşteriler oluşuyor.

Evyap Likit ürünleri

Profesyonel kullanıcılar için oldukça önemli olan evyaplikit malzemeleri en uygun fiyat avantajları ile Likit Servisinde. Evyap; profesyonel elektronik sigara kullanıcıları tarafından uygun malzemeler ile evde yapılan likitlere evyap likit denilir.

Evyap likitleri için kullanılan tüm aromalar en uygun fiyat avantajı ile satıştadır. evyap likitler keyifli bir elektronik sigara kullanımı sağlar. Bu şekilde sigaraya olan ilgi ve arayış en alt seviyeye iner. Likit servisi olarak likit konusunda uzman ekibimiz her türlü desteği sunmaktadır. Kaliteli hizmet yüksek müşteri memnuniyeti odaklı çalışarak sektörde hak ettiği yeri almıştır. Ürün çeşitliği ve orijinal ürün satışı ile müşteri memnuniyeti çalışmalarına her zaman devam etmektedir. Dünyanın en ünlü ve çok satan likitlerini en iyi fiyat garantisi ile sizlere ulaştırmaktayız. Hızlı kargo ve kapıda ödeme kolaylıklarından yararlanmak için kampanyalarımızı mutlaka takip edin.

Editör: TE Bilişim