Dünya genelinde seyahatlerin bu kadar artmasında özellikle uçak bilet fiyatlarının çok daha uygun seviyelere çekilmiş olmasının etkili olduğu biliniyor. PlusFly’ın sunduğu uygun fiyatlı uçak biletleri sayesinde artık çok daha fazla kişi gezmek ve görmek istediği yerlere rahatlıkla gidebiliyor. PlusFly hem yurt içi hem yurt dışı seyahatler inçin en ucuz uçak biletini müşterilerine sunmayı amaçlayan bir marka olarak Türk Hava Yolları, Atlas Jet, Anadolu Jet, Sun Express ve Pegasus Hava Yolları gibi pek çok hava yolu firmasının uçak biletlerini satışa sunuyor.

Son yıllarda özellikle ülkemizde hava yolu ulaşımını tercih edenlerin sayısının artmasına bağlı olarak bilet almak isteyen kişiler öncelikle uçak biletlerinin fiyatlarının uygunluğuna dikkat ediyorlar. Uçak yolculuğu ile insanlar varmak istedikleri yere çok daha hızlı ve konforlu bir şekilde ulaşmanın tadını çıkarabiliyorlar. Üstelik ucuz uçak biletleri pek çok durumda otobüs bilet fiyatları ile aynı hatta çok daha uygun olabiliyor.

PlusFly aracılığı ile uçak bileti almak isteyenler hangi lokasyondan hangi lokasyona, hangi tarihte ve kaç kişi uçmak istedikleri gibi bilgileri adresindeki arama motoruna girerek farklı hava yollarının bu özellikleri taşıyan uçuşlarını tek bir sayfa üzerinde görüntüleyebiliyorlar. Farklı alternatifler arasında karşılaştırma imkanı bulan PlusFly yolcuları kendileri için en uygun olan ve en ucuz fiyatlı bileti güvenli ödeme sistemleri aracılığı ile saniyeler içerisinde satın alabiliyorlar. PlusFly’ın farklı hava yolu şirketlerine ait sunduğu uygun fiyatlı biletler sayesinde artık hem Türkiye içerisinde hem yurt dışında yapılacak yolculuklar hem ekonomik hem de son derece konforlu bir hale geliyor.

Sun Express Türkiye’nin Öncü Hava Yolu Şirketleri Arasında Yer Alıyor

1989 yılında Antalya merkezli olarak Lufthansa ve Türk Hava Yolları’nın ortak girişimiyle kurulan Sun Express’in 2006 yılında ilk kez İzmir’den Türkiye’nin bir çok noktasına direkt uçuşlara başladığı biliniyor. 2016 yılında Uçak İçi Eğlence Sistemi’ni hayata geçirdiğinden beri Sun Express yolcularına tüm mobil cihazlarının üzerinden ulaşabilecekleri kişiselleştirilmiş eğlence hizmetini sunuyor. 30 yıldan fazladır ülkeleri, insanları ve kültürleri birleştiren Sun Express Avrupa ile Türkiye arasındaki seferleri sayesinde Türkiye’deki pek çok popüler tatil bölgesine aktarmasız uçuşlar gerçekleştiriyor. Ayrıca pek çok Anadolu kentinden Avrupa’ya olan direkt uçuşlarıyla da müşteri memnuniyetine verdiği özeni gözler önüne seriyor. Sun Express tüm bu hizmetlerinin yanı sıra Avrupa’da pek çok noktaya da charter ve tarifeli seferler düzenliyor.

Türkiye’nin alanında öncü ismi PlusFly müşterilerinin en hızlı ve en kolay şekilde işlemlerini yapabilmeleri için hattı ile hizmet sunuyor. Hava yolu ile yapacakları yolculuklarda Sun Express kalitesini tercih eden kişiler de hattı numarasını arayarak en uygun fiyatlarla ve en hızlı şekilde uçak bileti alım işlemlerini tamamlayabiliyorlar. 0800 500 0 777 numaralı hattı aradıklarına PlusFly’ın deneyimli personelleri ile görüşüp istedikleri her konu hakkında bilgi sahibi olabiliyor ve kendileri için en avantajlı uçuşa ait bileti satın alabiliyorlar.

PlusFly müşterileri; markanın web sitesi aracılığı ile yüzlerce hava yoluna ait uçuşları arama motoruna girilen özelleştirilmiş kriterler çerçevesinde listeleyebiliyor, karşılaştırabiliyor ve en avantajlı fiyatlar üzerinden satın alabiliyorlar. PlusFly müşterileri uçak bileti alım işlemlerini online olarak gerçekleştirebilecekleri gibi PlusFly bilet iletişim hattı ya da PlusFly ücretsiz mobil uygulaması aracılığı ile de tamamlayabiliyorlar. Bunun için çağrı merkezini arayıp müşteri temsilcisi ile görüşebiliyor ya da PlusFly’ın hem Google Play’de hem de App Store’da bulunan ücretsiz mobil uygulamasını indirerek işlemleri kendileri yapabiliyorlar.

üyeleri, PlusFly’ın dönemsel indirimleri ve kampanyaları hakkında öncelikli olarak bilgilendiriliyor hatta zaman zaman kendilerine özel olarak hazırlanan kampanyaların avantajlarından da yararlanabiliyorlar. PlusFly müşterilerinin aldıkları biletlere ilişkin bilgiler kendilerine isteklerine göre sms ya da e-mail yolu ile gönderilebiliyor. Türkiye’nin en kolay kullanılabilen ve en hızlı uçak bileti yazılım sistemi ile müşterilerine yüksek kalitede hizmet veren hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. PlusFly’ın yalnızca iki adımda uçak bileti satın alım işlemini tamamlamayı sağlayan yazılımı sayesinde bu işlem artık saniyeler içerisinde ve son derece güvenli bir şekilde gerçekleştirilebiliyor.

PlusFly çağrı merkezinden yapılacak işlemler arasında; uçak bileti satın alma, bilet fiyatlarını sorgulama, arama motoruna girilen özeleştirilmiş bilgiler doğrultusunda uçak bileti fiyatlarını karşılaştırma, bilet değişikliği yapma, bilet iptal işlemlerini yapma, koltuk seçimi yapma, uçak içerisinde tüketilecek olan ücretli ikramları satın alma işlemleri de bulunuyor. Bu işlemlerin dışında kalan bazı işlemler için yolcuların ilgili hava yollarının resmi çağrı merkezlerini araması gerekliliği ortaya çıkabiliyor. PlusFly müşteri temsilcileri, kendilerini arayan müşterinin talep ettiği işlem konusunda yetki sahibi olmadıkları takdirde kendilerini ilgili hava yollarının resmi çağrı merkezine yönlendirebiliyorlar.

Editör: TE Bilişim