Yüz yüze iletişimin gücüne inanan Vaillant Group Türkiye İK ekibi, “İK Yollarda” projesinin üçüncü yılında, Anadolu’nun çeşitli kentlerinde görev yapan Vaillant çalışanlarıyla buluşmaya devam ediyor.  Sıcak görüntülere sahne olan toplantılarda, İK ekibi şirket merkezinde yaşanan gelişmelerle ilgili bilgi aktarırken, çalışanların düşünce ve önerilerini kayda alarak, hayata geçirilmesini sağlıyor.

 Isıtma ve soğutma sektörünün öncü kuruluşu Vaillant Group Türkiye İnsan Kaynakları departmanı; üç yıldır uyguladığı “İK Yollarda” programı kapsamında Eskişehir Tekniker Toplanma Merkezi’ni ziyaret ettiler ve Eskişehir’den 20 kişinin hazır bulunduğu bir toplantı gerçekleştirdiler. Geçen bir yılı değerlendiren İK ekibi, şirketteki gelişmeler hakkında bilgi verirken, çalışanların öneri ve beklentilerini de titizlikle kayda aldı.

 Ziyarete İK Direktörü Nilüfer Birdal, İç Anadolu Servis Şefi Kerem Baki Avlar ile Bölge Servis Müdürü Alper Menemencioğlu,  Vaillant Group Türkiye Baş Hukuk Müşaviri Necati Karabayır  ve 11 kişilik İK ekibi katıldı. Çalışanlara İK departmanının yeni projeleri anlatılırken;  Necati Karabayır tarafından temel hukuki konular, mevzuat ve şirket kurallarıyla ilgili bilgi verildi.

 Ar-Ge biriminden bir ziyaretçinin de katıldığı Eskişehir toplantısında YoYo projesi kapsamında  Ar &Ge çalışanı teknikerle bir gün boyunca müşteri ziyaretine çıktı. Bu ziyaretlerde ekip  ürün içeriği ile teknik saha arasındaki bağlantılara değinerek müşteri deneyimini geliştirme üzerine değerlendirme yaptılar.   

Vaillant Group Türkiye İK Direktörü Nilüfer Birdal, üç yıldır yürüttükleri “İK Yollarda” projesiyle ilgili şunları söyledi: “Eskişehir’deki bu sıcak ve samimi ağırlamadan büyük memnuniyet duyduk. Geliştirdiğimiz yeni ürün ve servislerimizle sektörümüzdeki ve dünyadaki gelişimleri yakından takip ederken, insana duyduğumuz saygı ve güven değerlerimizi de hayata geçirdiğimiz projelerle yaşatıyoruz. Yüzyüze iletişimin, birebir ilişkinin sıcaklığına ve samimiyetine olan inancımızla başladığımız İK Yollarda projesinin üçüncü yılında da çalışanlarımızla buluşmaya devam ettik. Projemiz kapsamında her sene bir araya geldiğimiz ve yerinde ulaştığımız çalışan ağımızı daha da genişletiyoruz. Şefaflık ilkesiyle iki senedir sürdürdüğümüz İK Yollarda projemiz sayesinde bu güne kadar merkezimiz ve bölgeler arasında olumlu bir iletişim köprüsü kurmayı başardık. Yüzyüze gerçekleştirdiğimiz toplantılarda kendilerini rahatça ifade etme olanağı bulan çalışanlarımızdan aldığımız geri bildirimler sayesinde, geleceğe yönelik çalışan politikalarımızı doğru bir şekilde netleştirdik. Önceki ziyaretlerde dile getirilen talepler şu ana kadar en önemli yol göstericimiz oldu. Bu sene edindiğimiz bilgiler ve çalışanlarımızdan gelen öneriler de önümüzdeki dönemlerde rehberimiz olmaya devam edecek.”

Editör: TE Bilişim