2006 yılında TAVSAN'ın yetkili servisi olarak kurulan Öz-İş Ticaret, 2013 yılının Ağustos ayından itibaren Eskişehir - Bursa- Kütahya – Bilecik Bölge Bayisi olarak faaliyetlerine devam ediyor.

Tüm kanatlıların ihtiyaçlarına yönelik olarak, yemleme, sulama, ısıtma, havalandırma, soğutma, aydınlatma, yem siloları, yem nakil sistemleri, dijital ve bilgisayar kontrol sistemleri ürettiklerini belirten Yetiş Çankaya, üretilen ürünlerin satış, pazarlama, montaj, servis, bakım hizmetlerini de sağladıklarını söyledi. Müşteri memnuniyeti ve kalitenin öncelikli hedefleri olduğunu ve uzman kadrosuyla montaj ve servis hizmeti verdiklerini ifade eden Çankaya, verimli üretimin sağlanması için ayrıca özen gösterdiklerini belirtti.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÇOK ÖNEMLİ

Yetiş Çankaya şöyle konuştu: “Öz-İş Tavukçuluk, müşteri odaklı olmayı ve müşteri memnuniyetini firma geleceğinin güvencesi olarak görmeyi benimsemektedir. Bu prensipten hareketle tüm süreçlerini sürekli iyileştirerek yüzde 100 müşteri memnuniyetinin sağlanabilmesi amacıyla, sektördeki teknolojik gelişmeleri izleyerek ve öncülük ederek, müşteri kriterlerine uygun kaliteli ürünlerden ve hizmetlerden, müşterilerimizin daha uygun fiyatlarla faydalanmasını birinci hedef olarak kabul etmekteyiz. Günümüz teknolojik gelişmelerini yakalamak için ise, tüm ekipmanlar firmamızın Ar-Ge bölümünde ileri teknoloji ile üretim yapıyor ve tek merkezden kontrol ediliyor, sektörün ihtiyaçlarına göre tasarlanıp şekillendiriliyor. Yurt içi ve yurt dışındaki gelişen teknolojiler takip edilerek ürünlerimiz geliştiriliyor. Çiftlik kurmak isteyenlere ekipman, tedarik, montaj ve servis hizmetleri dışında sektör hakkında bilgi verip danışmanlık konusunda yardımcı oluyoruz. Hizmet verdiğimiz bölgeler ise Eskişehir-Bilecik-Bursa-Kütahya ve Balıkesir bölgeleri. Dünya standartlarını yakalayan bir firmayız ve bunu teknolojiyi yakından takip edip kaliteli ürün, kaliteli hizmet ve yenilikçi gelişim politikamızdan ödün vermeyerek başarıyoruz. Müşterilerimizin devamlı olmasının en temel sebebi ise, ürün satışı sonrası teknik desteğimizin devam etmesi. 7/24 teknik servis hizmetimiz ve periyodik bakımlarımız bulunuyor. Ürün montajının her aşamasında kaliteyi yakalamak için ise uzman kadro ve teknolojik ekipman kullanarak montaj yapıyoruz. Müşteri beklentileri ve kalite sorumluluğunu esas alarak eğitimler de veriyoruz.”

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Editör: TE Bilişim