Work and travel konusu, Studyzone firmasının çalışma alanları içinde yer alıyor. Firma müşterilerinin memnun olmalarına önem veriyor. Bu nedenle erken kayıt yaptıran öğrencilere, studyzone.com.tr indirimler de uyguluyor. Ayrıca firma, work and travel konusunda öğrencileri bilgilendiriyor.

Work And Travel Hakkında Bilgiler

Work and travel konusunda sdudyzone.com.tr öğrencilere bilgiler veriyor.

Studyzone firmasına göre:

  • Work & travel sayesinde öğrenciler Amerika'da birkaç ay boyunca hem çalışıp hem de gezebiliyorlar
  • Üniversite öğrencileri İngilizcelerini geliştirme imkanını buluyorlar.
  • Çeşitli fotoğraflar çekebiliyorlar.

Firmaya göre work and travel öğrencilere böyle imkanlar sunuyor.

Work And Travel Yapmak İsteyenlerde Aranan Özellikler Nelerdir?

Work & travel yapmak isteyen öğrencilerde bazı özellikler aranıyor.

Bu özellikler:

  • Üniversitelerin dört yıllık bir bölümünde okuyor olmak
  • İngilizce konuşabilmek
  • Hem genel hem de son dönemdeki not ortalamasının dörtlük sistemde 2 ve 2'nin, yüzlük sistemde 60 ve 60'ın üzerinde olması
  • 18 ile 26 yaşlarının arasında olmaktır.

Yani work and travel bu özelliklerde olan öğrencileri kabul ediyor.

Work And Travel Başvuruları Nasıl Yapılır?

Work and travel için başvuruların nasıl yapılacağını studyzone.com.tr anlatıyor. Başvurular için bir şirket bulmak gerekiyor. Bunun için de studyzone.com.tr kendi firmasını öneriyor. Öğrencilerin çalışmaları için izin belgeleri, iş seçimleri gibi konularda Studyzone öğrencilere yardım ediyor.

Ayrıca öğrencilerin work and travel boyunca sağlık sigortalarını da şirket sağlıyor. Seyahat ve vize konularındaki danışmanlık görevi de studyzone.com.tr sirketine ait oluyor. Yani work and travel için başvurularda firma işleri kolaylaştırıyor.

Work and travel firma bazı belgeler istiyor. Bu belgelerden biri de cv oluyor. Bu nedenle work and travel formatında bir cv hazırlamak gerekiyor.

Work and travel, programına dahil ettiği öğrencilerin Amerika'da gezerlerken çalışmalarını da istiyor. Bu sebeple sıradaki adım çalışılacak olan işi firma yardımıyla seçip mülakata girmek oluyor.

Daha sonra ise Amerika'da çalışmak için aldığı belge ve sigorta yapıldığına dair alınan belge vb. belgeler ile vize için başvuru yapmak gerekiyor. Vize de çıkınca work and travel için gerekli olan başvuru adımları tamamlanmış oluyor. Sonra ise Amerika için bilet almak gerekiyor.

Bu aşamalarda studyzone.com.tr firması oldukça yardımcı oluyor.

Editör: TE Bilişim