Ev sahibi olmak hepimizin hayalidir. Bu hayal için ayırdığınız sermayeyi doğru kullanmak ve riskleri ise en aza indirmek yine aynı şekilde en büyük isteğimizdir.

Hem bütçemize hem zevkimize uygun ev bulmak için neler yapabiliriz bu yazımızda sizlerle paylaşacağız…

Ev Alırken Nelere Dikkat Edilmeli

Ev almak önemli ve uzun vadeli bir yatırımdır. Uzun vadeli yatırım için de riskleri en aza indirmek ve doğru evi bulmak önemlidir. Bu nedenle evi neden ve nasıl almak istediğinizi belirlemeniz gerekmektedir. Öncelikle bütçenize uygun bir ev olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Öncelikle Yalova ev fiyatları hakkında bilgi sahibi olmanız ve bütçenizi ile karşılaştırmalısınız. Yalova satılık daire fiyatları araştırmanızın ile elbette sınırlı değildir bu süreç. Yalovada satılık daire özelliklerinin de hayalinizdeki ev ile aynı olmasına dikkat etmelisiniz.

Dediğimiz gibi ev yatırımı uzun vadeli bir yatırımdır ve en doğru yatırımı yapmanız uzun vadede kazançlı olmanızı sağlayacaktır.

Bunların dışında konforlu, güvenli ve birçok alanı içinde bulunduran bir konut seçimi de yatırımınıza ve hayalinize katkıda bulunacaktır.

Konut projeleri bu yatırımlar için doğru tercih adresidir diyebiliriz. Hem yatırımınızın karlılığı hem de yaşam standartlarınızın artması ve konforlu bir hayat için konut projeleri vazgeçilmez niteliktedir.

Yeni Bir Yaşam İçin Doğru Ev

Yaşam standartlarınız yükseleceği ve rahat edebileceğiniz bir ev tercihi her açıdan karlı bir tercih olacaktır. Ev tercihinizde öncelikle konutun imar ve iskan izinleri olup olmadığını sorgulamanız gerekmektedir. İleride kamulaştırmaya açılacak bir bölgede ev almadığınızdan emin olmanın yanında konutun deprem ve doğal afetlere karşı dayanıklı olup olmadığına bakmanız ve araştırmanız önemlidir. Çocuk sahibi bir ailesiniz güvenilir bir yerde yaşayacağınızdan emin olmalısınız. Elbette bunların dışında evi mutlaka görmeli ve evin fiziksel koşullarını değerlendirmelisiniz. Evinizin bulunduğu lokasyon da hem yatırımınız hem de istediğiniz yerlere ulaşılabilirliğiniz açısından doru bir lokasyon olmalıdır.

Yeni bir yaşam için doğru ev arayanlara Yalova’da tercih edilebilecek önemli konut projelerinin arasında Yalova Group Semt77 olduğunu söyleyebiliriz.

Yalova’da Semt77 Konut Projelerini Keşfedin

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe öcü konumda olan Yalova Group, Semt77 Projeleri ile hem aileleri hayal ettikleri evlere hem de yatırımcıları istedikleri konutlara kavuşturmaya devam ediyor.

Birçok daire seçeneği sunan Semt77 Projesi, konutların bulunduğu bölgede sosyal ve konforlu alan oluşturmaya, geliştirmeye devam ediyor.

İlk proje olan Akasya Family Consept çocuklu aileler için tasarlanmış. 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire ve dubleks daire seçenekleri bulunuyor. Her dairenin kendine ait otopark alanı ve hobi odalarının olması da daha konforlu bir ev fırsatını sizlere sunuyor. Çocuklar ve yetişkinler için yüzme havuzundan müzik odası ve çocuk oyun odalarına kadar birçok sosyal faaliyeti gerçekleştirebileceğiniz alanlar da projenin içinde.

İkinci proje olan Begonya Suit, gayrimenkule yatırım yapmak isteyenler için önemli bir proje niteliğinde. Bu projede 1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunmakta. Kira ve prim kabiliyeti yüksek bu daireler yatırımcıların kaçırmaması gereken ve değerlendirmesi gereken daireler.

Daireler ve projeler ile ilgili bilgiyi firmanın web sitesinde inceleyebilir ve firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim