Havaların ısınmasıyla birlikte klima kullanımı artış gösteriyor ancak bakımı yaptırılmayan klimalardan yayılan mikrop ve partiküller pek çok hastalığa davetiye çıkarıyor. Türkiye’nin önde gelen sigorta şirketlerinden MAPFRE Sigorta, ‘Konutlar İçin Çağdaş Güvence Sigortası’ kapsamında müşterilerine ücretsiz klima bakımı hediye ederek yaz mevsimini serin bir ortamda sağlıklı bir şekilde geçirme imkânı sunuyor.

Sıcak yaz günlerinde pek çok kişinin vazgeçilmezi olan klimalar dikkatli kullanılmadığı takdirde pek çok hastalığa neden oluyor. Klima içine yerleşen mikrop ve partiküllerin ortama yayılması, başta klima hastalığı olarak da bilinen ve bir çeşit akciğer enfeksiyonu olan lejyoner hastalığı olmak üzere ciddi sağlık sorunlarına yol açabiliyor. Bu nedenle uzmanlar, özellikle solunum rahatsızlıkları yaşayanlar, bebekli ve çocuklu aileler olmak üzere klima kullanan herkesi, klimalarının düzenli bakımını ve temizliğini yaptırmaları konusunda uyarıyor.

Türkiye’nin önde gelen sigorta şirketlerinden MAPFRE Sigorta, Konutlar İçin Çağdaş Güvence Sigortası yaptıran tüm müşterilerine yılda bir kez ücretsiz klima bakım hizmeti vererek sağlıklı bir yaşam alanı oluşturulmasına katkı sağlıyor. Arıza tespiti, elektrik kaçağı kontrolü, gaz basıncı ölçümü, iç ünite filtreleri temizliği, iç ve dış ünite plastik kasa temizliğinden oluşan klima bakım paketi; mobil, duvar tipi veya salon tipi fark etmeksizin evdeki bir klimada kullanılabiliyor.

Kombiden halı yıkamaya ücretsiz hizmetler

MAPFRE Sigorta’nın Konutlar İçin Çağdaş Güvence Sigortası, doğal afetlerden yangına, hırsızlıktan yakıt sızmasına uzanan pek çok risk karşısında evleri ve içindekileri koruma altına alıyor. Sigortanın teminatları arasında yer alan ve içinde ücretsiz kombi bakım hizmetinin de yer aldığı ‘Ev Yardım Hizmetleri’ kapsamında ise petek temizleme, halı yıkama, koltuk temizleme, montaj, paket taşıma ve kombi bakımı hizmetleri, poliçede belirlenen limitler dâhilinde yapılıyor.

MAPFRE Sigorta’nın ücretsiz klima bakımı ve diğer Ev Yardım Hizmetleri’nden yararlanmak için 0850 755 07 55 numaralı çağrı merkezini arayıp sırasıyla 2-3-2’yi tuşlayarak bilgi almak veya randevu talebi oluşturmak mümkün. Hizmetler, MAPFRE Sigorta’nın anlaşmalı özel servis ağı ile Türkiye’nin her yerinde en kalite ve güvenilir şekilde sağlanıyor.

Editör: TE Bilişim