Gelin başı yapımında profesyonel çalıştıklarını belirten Eren Mercan Bayan Kuaförü İşletmecisi Hanife Şahin, bu konuda profesyonel bir makyöz ile hizmet verdiklerini söyledi. İsteyen gelinler için dışarıda da hizmet verdiklerini söyleyerek, “Gelin başı yapımında eğer gelin saçının, makyajının evinde ya da otelde yapılmasını isterse dışarıda da bu hizmeti veriyoruz. Bu yeni yeni yaygınlaşan bir trend oldu. Örneğin bu ay bir gelinim, saçının otelde yapılmasını istedi. O kuaför salonuna gelmeyecek, ben gideceğim. Bu hizmeti sağlıyoruz. Çünkü o gün o saatlerimi ben her halükarda kendimi o geline ayırıyorum” dedi.

“KALICI MAKYAJA AĞIRLIK VERECEĞİM”

Kalıcı makyaj konusunda çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Şahin, konuyla ilgili şunları söyledi: “Özellikle kış sezonunda kalıcı makyaj konusunda çalışmalarımı hızlandıracağım. Bu konuda özel eğitim aldım. Bu benim yıllardır istediğim bir şeydi. Kalıcı makyaj denildiğinde kaş için kıl tekniği, ipek kirpik, kirpik perması, dudak renklendirme, dolgu eyeliner gibi çalışmalar yapılıyor. Ben daha çok kaş  konusunda çalışmalarımı arttıracağım. Bu hizmeti yüksek meblağlarda değil, her bütçeye hitap edecek bir ücrete bu hizmeti vereceğim.”

Bayan Kuaförü Eren Mercan Şair Fuzili Caddesi üzerinde Ertürk İşmerkezi Kat: 2 N0:7'de hizmet veriyor. Randevu ve detaylı bilgi için   0530 113 54 05 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim