Kış aylarının vazgeçilmezi olan yorgan modelleri her evde mutlaka mevcuttur. Eskiden beri kullanılan ağır ve zahmetli yorganların yerini artık elyaf gibi çok daha kullanışlı modeller aldı. Elyaf, mikrofiber, pamuk ya da kaz tüyü gibi içeriklerden oluşan yorganlar günümüzde çok daha rahat kullanılıyor. Çamaşır makinesinde yıkanabilmesi sayesinde her zaman hijyenik bir şekilde kullanıma hazır oluyor.

Yorganlar genellikle tek kişilik, çift kişilik, bebek yorganı gibi boyutlardadır. Set olarak almak istemeniz halinde yorgana bir de yastık eklenecektir. Çift kişilik takımlarda 2 yastık bulunur. Yorgan elyaf ise yastıkları da elyaf olacaktır.

Yorgan almak isteyenler için diğer bir seçenek ise uyku setleridir. Bu setlerde yastık, yorgan ve çarşaf takım olacaktır. Yorganlar nevresim takılmaya ihtiyaç duyulmayacak şekilde takıma ait kumaşlarla kaplıdır.

Yorgan Kullanımı

Yorganlar kış mevsimi boyunca aralıksız olarak kullanılır. Soğuk kış günlerinde geceleri yorgan sıcaklığına sığınılır. Bu nedenle her evde ihtiyaç olduğu gibi ayrıca misafir yorganı da bulundurmak gerekir. Eğer yorganınız hafif ve sağlıklı olsun isterseniz mikrofiber ürünleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca silikon ya da visco gibi çeşitler de alternatif olacaktır.

Yorgan fiyatlarına bakıldığında ise en avantajlı ürünlerin elyaf yorganlar olduğu görülür. Mikrofiber yorganlar biraz daha fiyatlıdır. El sırıması olan pamuk ya da yün yorganlar ise emeğinden ötürü fiyatlı ürünlerdendir. İhtiyacınız olanı seçerek hemen sahip olabilirsiniz.

Siz de tüm yorgan modelleri için https://www.madamecoco.com/yorgan/ adresini ziyaret ederek ürünleri inceleyebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim