Eskişehir Alperen Ocakları İl Başkanlığı Çarşı Camiisi önünde Hocalı Kasabası katliamı ile ilgili fotoğraf sergisi açtı.

Serginin açılışını yapan Eskişehir Alperen Ocaklalrı İl Başkanı İbrahim Öncü, 26 Şubat tarihinde Azerbaycan’ın Hocalı Kasabasında Ermeni çetelerince yapılan katliam sonucu 63’ü çocuk ve 106’sı kadın olmak üzere toplam 613 Azerbeycan’lı kardeşlerimizin şehir edildiğini söyledi.

Hocalı katliamına göz yuman yine Avrupa ülkeleri bu katliamda büyük pay sahibi olarak görmekten kendilerini alıkoyamadıklarını vurgulayan Eskişehir Alperen Ocakları İl Başkanı İbrahim Öncü, “Bizler bu milletin evlatları olarak Ne Hocalı’yı ne de müslüman ve Türk toplumlara uygulamış soykırımları unutacağız. Bugünün bir başka önemi daha var. 28 Şubat Postmodern darbesinin yıl dönümü. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve birkaç isimden başka kisenin ayakta durmaya cesaret edemediği bir tarih ‘Namlusunu milletine doğrultuşmuş tanka selam durmam’ diyerek büyük çıkış yaparak ülkemizi koaostan geri döndürülüşünün yıl dönümüdür” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim