Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren markaların vitrinlerinde yer alan ve farklı tasarımları ile insanları cezbeden altın takı modelleri altın döküm uygulaması ile yapılmaktadırAltın döküm alanında faaliyet gösteren firmalar kullanmış oldukları bazı özel teknikler ile tasarlanmış olan altın takı modellerini eritme ve kalıplara dökme aşamalarından sonra hazırlamaktadır. 

Ülkemizde altın döküm firması denildiğinde 1995 yılından bu yana sektörde faaliyet gösteren Aktaş döküm firması ön plana çıkmaktadır. Ürünün tasarımı ile başlayan ve dökümü ile birlikte tamamlanan her bir hizmet aşamasında sizlerin talebine karşılık verilmektedir. Firma bünyesinde hazırlanan tüm modeller her zaman güncel tutulmakta ve sürekli olarak yenilenmektedir. Bu yenilenme çalışmaları yapılırken sezon trendleri ve moda detayları baz alınmaktadır. Kuyumculuk sektöründe sezonun modasını yakından takip eden ve modaya en uygun tasarımlar ile altın döküm hizmeti veren Aktaş döküm firmasına ulaşabilmek için web sayfasına giriş yapabilirsiniz.

Profesyonel Altın Döküm hizmeti

Aktaş döküm firması uzun yıllardır Altın Döküm alanında profesyonel olarak faaliyet göstermektedir. Bu çalışmalar yapılırken çoğunlukla kalıp mum tekniği kullanılmaktadır.  Bu teknik kapsamında öncelikli olarak tasarlanmış olan modelin mumdan bir kalıbı hazırlanmakta ve bu kalıbı çevrilecek şekilde ısıya dayanıklı Bir kalıp oluşturulmaktadır. Daha sonra ısıya dayanıklı olan bu kalıp sıcak ile temas ettirilerek mumun erimesi sağlanmaktadır. Tüm bu işlemler Aktaş döküm firması hizmetleri arasında yer almaktadır.

Editör: Mustafa YILDIRIM