Takılarda ışıltılı modeller çok tercih edilmektedir. Altın takılar bu sebeple takılar içerisinde en çok tercih edilen modellerdir. Bilekleri güzelleştirmek için bilezik, bileklik, künye gibi modeller tercih edilmektedir. Bu modeller içerisinde rahat kullanıma uygun olması sebebiyle künyelere talep yoğun olmaktadır. Altın künye modelleri farklı tasarımları ile dikkatleri çekmeye devam etmektedir. Künyelerde kullanılan detaylar künyelerin kullanım alanını da belirlemektedir. En şık künye modelleri için altın ve değerli taşların bir arada kullanıldığı modelleri inceleyebilirsiniz.

Künyelerin pratik kullanımı bu takıların çocuklar için özel tasarımlar olarak hazırlanmasını sağlamaktadır. Çocuklara doğdukları günden itibaren özel tasarım künye modelleri kullanabilirler. Bu farklı modeller içerisinde isim yazılı künyeler en çok kullanılan modellerdir. Bu modeller çocuklar doğduğunda onlara hediye olarak alınıp verilmektedir.

Altın Künye Modelleri

Altın künye modelleri içerisinde yetişkinler için ve çocuklar için farklı tasarımlar düşünülmüştür. Bu farklı tasarımlar arasında en çok kullanılanlar isim yazılı olan künye modelleridir. Çocuklara hediye olarak alınabilecek künye modelleri arasında nazar boncuklu künyeler de bulunmaktadır. Tüm  modelleri inceleyerek sevdiklerinize en uygun hediyeyi almak isterseniz https://www.emajewellery.com.tr/altin-bileklik sayfasını kullanabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM